Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez a fejlámpák királya: esőálló, fényerős, beépített aksis újdonság

Imádni fogod - otthonra, ház köré, túrázáshoz, autóba is kiváló segítőtárs

2021. december 13. - naptermeke

Hogyan világíts magas fényerővel, kéz nélkül? Itt az új generációs CREE LED fejlámpa!

Eleged van a sötétségből, de úgy érzed, hagyományos elemlámpáid folyton cserbenhagynak? Sajnos a régi kézilámpák általában gyenge fényűek, folyton elemet kell bennük cserélni, ráadásul mindig kézben kell tartani őket. Ebből elég! Elhoztuk számodra a fejlámpák legújabb generációját! 

A régi elemlámpák nehézkesek, folyton lefoglalják az egyik kezet - van jobb megoldás!

vadonatúj CREE LED fejlámpával brutális fényerővel világíthatsz bárhol, anélkül, hogy lefoglalnád a kezed! Ismerd meg most, mi mindenre jó, és hogyan juthatsz hozzá most extra kedvezménnyel!

Tölthető CREE LED fejlámpa - több száz méter hatótávú, fémfázas fényvető, akkumulátorral

A strapabíró CREE LED fejlámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Amerre nézel, arra fog világítani: mivel nem szükséges kézbe fognod, így közben tudsz mással is foglalatoskodni. Szerelhetsz, barkácsolhatsz, túrázhatsz, vagy kerékpározhatsz szabadon!

211.jpg

Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, ezáltal mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt.

Mitől különleges?

A legújabb technológiás CREE LED chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. A zoom funkcióval fókuszálni is tudod a fénysugarát, ezért közelre és távolra is kiválóan használhatod. 3 fajta üzemmódra képes: a folyamatos 100%-os fény mellett beállíthatsz 50%-os erejű takarékos vagy villogó módot is.06-fejlampagif.gif

Nincs több szenvedés az elemekkel

Mivel beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell hozzá külön elemeket vásárolnod. 230V-os hálózatról, de a mellékelt autós töltővel akár szivargyújtóról is töltheted.

09_9.jpg

Elképesztően masszív, időjárás-álló kialakítás

A lámpa rendkívül masszív, fekete színű fémvázzal rendelkezik. A készülékházat úgy alakították ki, hogy az esőnek, pornak és az ütéseknek is ellenálljon.

05_28.jpg

Ha egyszer megtapasztalod kivételes erejét és nagyszerű tulajdonságait, biztosan nem akarsz lemondani róla. A fejlámpával végre nyugdíjazhatod régi, elemzabáló, pislákoló fényű lámpáidat. A CREE LED technológiának hála, a lámpa élettartama elképesztő, 100.000 óra! 

Nézd, milyen remek a fénye:

Mi mindenhez ajánlott a CREE LED fejlámpa?

- ház körüli, udvari tevékenységekhez
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez
- szereléshez, barkácsoláshoz
- esti kocogáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- üzemi munkálatokhoz
- biztonsági célokra 12_17.jpg

Születésnapi ajánlatunk: a fejlámpa most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Tedd könnyebbé életed a sokoldalú, magas élettartamú CREE LED fejlámpával! Szuper ajándékötlet mindenkinek, aki egy jól használható, tartós világítást keres.

Az összes fontos tartozékot (pántot, akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó komplett csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 2 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

süti beállítások módosítása