Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A fejlámpák császára: szereléshez, túrázáshoz, sportoláshoz is jó

Beépített aksis, 200 m-re is elvilágíthatsz vele - számolj le a sötétséggel!

2021. november 22. - naptermeke

Még tart születésnapi akciónk: újabb sikertermék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Nemrég lett 2 éves lett blogunk, ezért napról-napra hatalmas kedvezménnyel lepjük meg azokat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mit érhetsz ma el fél áron?

A mai napi akciós termék a CREE LED fejlámpa. Ezzel a sokoldalú fényvetővel bárhol világíthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalja le. A fejlámpát most mindössze 4.990 Ft-ért érhetik el azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Unod a sötétséget és a gyenge elemlámpákat? Mutatjuk, hogyan világíts kényelmesen, nagy fényerővel!

Most már nagyon korán van sötét, ezért egyre többet kell világítani. Akár ház körüli teendőkről, szerelésről, barkácsolásról, kirándulásról, horgászásról legyen szó, egy megbízható, erős fényforrás ilyenkor aranyat érhet. A hagyományos elemlámpákat sokszor kínszenvedés használni: mindig kézbe kell fogni őket, hamar lemerülnek, fényerejük sem kielégítő. 02_16.jpg

Te még régi, pislákoló elemlámpákkal kínlódsz? Itt az ideje váltanod!

Számolj le az idejétmúlt megoldásokkal! A Nap Terméke blog elhozta neked azt a szuper újdonságot, amivel több száz méterre is elvilágíthatsz anélkül, hogy lefoglalnád vele a kezed. Ismerd meg most és tedd vele könnyebbé életed!

Tölthető CREE LED fejlámpa akkumulátorral – nagy hatótávú, csepp- por- és ütésálló fényvető 

A strapabíró CREE LED fejlámpával bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Amerre nézel, arra világít: nem kell kézbe fognod, így közben tudsz mással foglalatoskodni. Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, ezáltal mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt.09_9.jpg

Túrázz, biciklizz, horgássz vagy szerelj, erős gumipántjával biztosan nem esik le rólad.

 Az új technológiának köszönhetően 200 méterre is képes elvilágítani, ráadásul többféle világítási üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír. Fénye fókuszálható, így közelre és távolra egyaránt alkalmas. 06-fejlampagif.gif

A lámpa rendkívül strapabíró, ütés-, csepp- és porálló házat kapott, remekül állja a keményebb fizikai behatásokat és a zord időjárást is. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik.  31.jpg

 

Praktikus akkumulátoros működés

A fényvető beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy többé nem kell elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama elképesztő, 100.000 óra!08_34.jpg

Ha egyszer megismered kivételes erejét és páratlan használhatóságát, biztosan nem akarsz lemondani róla. A fejlámpával végre nyugdíjba küldheted régi, elemzabáló, gyenge fényű normál lámpáidat.

Bemutató videó - nézd, milyen remekül világít:

Mi mindenhez ajánlott a CREE LED fejlámpa?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhoz fejlampa6.jpg

A komplett fejlámpa csomag most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Válaszd ezt az ultra könnyű, sokoldalúan használható fémvázas fényvetőt és soha többé nem kell sötétben tevékenykedned, bárhol is vagy! A minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 2 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

süti beállítások módosítása