Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezért teheti tönkre életed a horkolás - mutatjuk az ellenszert is

Te vagy a párod hangosan horkol? Itt egy gyors és kényelmes megoldás

2021. november 20. - naptermeke

Van hangos horkoló a családban? Nagyon veszélyes lehet a zavaró éjszakai lárma

Gyakran horkolsz vagy zavar párod hangos horkolása? A fülsüketítő éjszakai lárma akár a párkapcsolat és a házasság rovására is mehet. Ezzel sokan tisztában vannak, azonban a legtöbben nem tudják, hogy a horkolás az egészségre is mennyire káros hatással tud lenni.  hork36_1.jpg

A folytonos nappali fáradságérzet, kialvatlanság, levertség mellett a nem megfelelő alvás közbeni levegővétel oxigénhiányos állapotot is előidézhet a szervezetben. Kimutatták, hogy az ebből eredő alvási apnoe komoly kockázatot jelent: magas vérnyomást, infarktust, agyvérzést is okozhat. A rendszeres horkolóknál gyakori a cukorbetegségre, illetve a refluxra való hajlam is. horkolas2_1.jpg

Vedd komolyan a veszélyeket, mielőtt baj lenne! Egy amerikai tudósok segítségével megalkotott találmánnyal rövid időn belül mérsékelheted a horkolás idejét és hangerejét. 

Horkolásgátló állpánt - rövid időn belül segít csillapítani a horkolást!

A horkolásgátló állpánttal megóvhatod párkapcsolatod és egészséged. Egyszerűen használható, biztonságos, kényelmes eszköz a nyugodt alvásért.

Csak vedd fel alvás előtt és élvezd a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel. Újra együtt lehettek, kialudva, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.

fejlec.jpg

Ha Te magad horkolsz, mindössze annyi a dolgod, hogy felcsatolod álladra lefekvés előtt, és már az első alváskor érezheted nagyszerű hatását: a korábbi idegesítő hangú horkolás lecsendesül, helyesen fogod venni a levegőt, kipihenten ébredsz. Párod nem fog ébresztgetni, hogy hagyd már abba a horkolást, sokkal jobban telik majd az éjszaka.

Hogyan működik?

A horkolásgátló állpánt a horkolás legfőbb kiváltó okát állítja meg: alvás közben az elernyedt szájpadlás és gége rezgése okozza a jellegzetes horkoló hangot. Ilyenkor a horkolók egy részénél oxigénhiány is felléphet, ami hosszútávon súlyos betegségek forrása lehet. Az állpánt ezt segít kiküszöbölni: finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját, ezáltal a teljes alvásidő alatt zajtalanul tudod vele venni a levegőt. horkolas_4.gif

Az állpánt nyitva tartja a légutakat, így megfelelően veheted a levegőt egész éjjel

Hogyan kell használni?

A pántot elalvás előtt közvetlenül ajánlott felhúzni. Tépőzárja révén könnyen méretre állítható, bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is ajánlott. Egész éjjel rajtad lehet, ihatsz és beszélgethetsz is benne, nem akadályoz semmiben. A pánt segít helyesen venni a levegőt, így a zajok már az első viselés alkalmával érezhetően csökkennek. 50.gif

Képzeld csak el, milyen felemelő érzés lesz, hogy Te és párod is végre nyugalomban tudtok aludni. Mindkettőtök teljesen kipihenheti magát, energiával telve kezdhetitek a napot. 

Bemutató videó: 

Miért érdemes neked is a horkolásgátló állpántot használnod?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- helyesen veheted a levegőt egész éjszaka
- elkerülheted az ún. mikro-ébredéseket, a veszélyes oxigénhiányos állapotot
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- csökkentheted a horkolás okozta betegségek kockázatát
- csendesen, nyugodtan pihenhettek együtt pároddal
- nem zavarod többé a többi környezetedben alvót sem

oldal10.jpg

2 éves születésnapi akció: a horkolásgátló állpánt mindössze 3.490 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne várd meg, míg teljesen megkeseríti életed a horkolás! Használd Te is a pántot rendszeresen és számolj le végleg a kellemetlen zajokkal! 

Blogunk 2 éves születésnapi akciójában a horkolásgátló állpántot mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

oldal8_7.jpg

süti beállítások módosítása