Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a fejlámpák királya - szereléshez, munkához, túrázáshoz is remek

200 méteres hatótávval, fémházban, pánttal, aksival - imádni fogod!

2021. november 12. - naptermeke

A hagyományos elemlámpáknak leáldozott: használj Te is szuper fejlámpát!

Egy megbízható fényforrás létfontosságú, akár szerelni, kirándulni, kerékpározni vagy horgászni készülsz. A hagyományos zseblámpák azonban nagyon hamar lemerülnek, égőjük pedig rettentően gyorsan kiég, ráadásul hosszú távon kényelmetlen őket kézben tartani.fejlampa1.jpg

A normál zseblámpák használata sokszor kényelmetlen

Mit szólnál egy modern, kényelmes megoldáshoz? A Nap Terméke ezúttal a CREE LED-del szerelt fejlámpa, mellyel hatalmas fényerővel, energiatakarékosan világíthatsz, bármerre is jársz!

CREE LED fejlámpa - világíts kéz nélkül, szinte bármilyen távolságba, brutális fényerővel!

A CREE LED fejlámpával mindkét kezed szabadon marad, így nem fog zavarni semmilyen tevékenység közben. Túrázz, biciklizz, horgássz vagy szerelj, erős gumipántjával biztosan nem esik le rólad.

05_28.jpg

Zseniális zoom funkció, dönthető lámpafej

Mivel a lámpafejet 180°-ban döntheted, ezért mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. A modern CREE LED chipnek köszönhetően akár 200 m-re is képes leszel vele elvilágítani! A zoom funkcióval fókuszálhatod is a fényt, így koncentráltabb vagy szórtabb fénysugarat is beállíthatsz, attól függően, hogy milyen távolságba szeretnél világítani. A lámpán a normál 100%-os fény mellett energiatakarékos 50%-os, illetve villogó módot is bekapcsolhatsz.06-fejlampagif.gif

A fókuszálható fénnyel mindig igényeidnek megfelelően világíthatsz

A lámpa rendkívül strapabíró, csepp-, ütés- és porálló fémburkolatot kapott, zord időjárás estén is jól használhatod. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 

08_34.jpg

Nincs több szenvedés az elemekkel!

A lámpa praktikusan, beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Képzeld el, mekkora könnyebbség lesz, hogy többé nem kell folyton lemerülő, méregdrága elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 09_9.jpg

Ne költs többé drága elemekre - világíts beépített aksiról!

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható:

Milyen feladatoknál lehet nélkülözhetetlen a fejlámpa?

- szerelésnél, barkácsolásnál, üzemi munkálatoknál
- túrázásnál, kirándulásnál, kempingezésnél
- horgászat, vadászat esetén
- szabadtéri sportolásnál (futás, kocogás, kerékpározás)
- autóban, állandó segítőtársként
- ház körüli teendőknél
- esti, hajnali kutyasétáltatásnálfejlampa5.jpg

Születésnapi szuperakció: a fejlámpa csak 4.990 Ft minden feliratkozónknak!

Könnyítsd meg életed a CREE LED fejlámpával! A minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 2 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke email hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni 50%-os műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

süti beállítások módosítása