Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ügyes trükk, hogy ne csússzon a cipőd télen

Kerülj el egy végtagtörést, zúzódást, ficamot: ezzel nem fogsz elesni

2021. november 10. - naptermeke

Jönnek a reggeli mínuszok: így adj remek tapadást cipődnek, bakancsodnak!

Hamarosan véget ér az enyhébb idő, az éjszakák és a reggelek igazán hidegek lehetnek. Fel kell készülni a reggeli fagyokra, melyek során teljesen csúszóssá, balesetveszélyessé válhatnak a járdák. 

csusz13.jpg

Ugye nem akarsz így járni? Mutatjuk a megoldást!

Ha nem szeretnéd megütni magad, kificamítani valamidet, jó, ha időben cselekszel: egy zseniálisan hatékony találmánnyal rendkívüli tapadást adhatsz lábbelidnek, így nem fogsz elcsúszni még jeges, ónos esős talajon sem.

Csúszásgátló cipőtalp - segít, hogy ne ess el a jégen, havon, ónos esőben!

A csúszásgátló cipőtalppal bármilyen lábbelit szemvillanás alatt csúszásmentessé varázsolhatsz. Mostantól jöhet jég, ónos eső vagy havazás, többé nem fogsz elesni! csusz11_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

Ez a speciális acél tüskékkel szerelt cipőtalp maximális tapadást nyújt számodra bármilyen felületen. Az elöl lévő 6, illetve a hátulsó 4 db tüske belefúródik a jégbe vagy a hóba, ezáltal még a legcsúszósabb helyeken is magabiztosan közlekedhetsz. Mától nem kell attól tartanod, hogy elesel, és eltöröd vagy megrántod, beütöd valamidet. posztgif.gif

Hogyan kell használni?

A talpat bármilyen cipőre, csizmára vagy bakancsra egyszerűen felhúzhatod. Csak bújtasd bele a lábbelid orrát, majd sarkát, és már kész is! Többféle méretben (37-46-ig) elérhető, hölgyek és urak számára is alkalmas. Úgy tervezték, hogy semmilyen tevékenység közben ne akadályozzon. Használd bátran séta, munka, túrázás vagy téli sportolás közben és élvezd a biztonságot!

csusz12_1.jpg

Bemutató videó - figyeld, mennyire hatékony:

Kiknek ajánljuk a csúszásgátló cipőtalpat?

- időseknek, nőknek, gyermekeknek
- várandós kismamáknak
- kültéren dolgozóknak, munkásoknak
- kirándulóknak, túrázóknak
- síelőknek, szánkózóknak, téli sportokat űzőknek
- mindenkinek, aki meg szeretné védeni saját magát és családtagjait az elcsúszástól 

csuszas9.jpg

A cipőtalp téli sportoláskor is nélkülözhetetlen társ

Óvd meg saját magad, gyermeked, párod, idősebb rokonaid a balesetektől!

Miért várnál addig, míg elesel és megütöd magad? Gondoskodj saját magad és családtagjaid védelméről ezzel a könnyen használható eszközzel!

Nagyszerű örömhírünk van számodra: blogunk 2 éves születésnapi akciójában egy ingyenes feliratkozás után most 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá a cipőtalphoz. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni akciós ajánlatokról sem:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a csúszásgátló cipőtalpat elképesztő, 1.990 Ft-os áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

  20_1.jpg

süti beállítások módosítása