Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Tudtad, mi mindenre jó egy fejlámpa?

Bemutatjuk a fejlámpák királyát: 200 m hatótávú, beépített aksis, új típus

2021. november 03. - naptermeke

Itt a korai sötétség: ismerj meg egy szuper megoldást, amivel elképesztő erővel világíthatsz!

Túl vagyunk az óraátállításon, már 4 óra után sötétedik, ami azt jelenti, hogy egyre több fényre van szükségünk. Akár otthoni, ház körüli szerelési munkákról, túrázásról, sportolásról van szó, egy megbízható világítás mindig aranyat ér. Sajnos a legtöbb hagyományos elemlámpa képtelen igazodni a modern igényekhez: nagyok, nehézkesek, kevés fényt adnak és állandóan elemet kell bennük cserélni. Felejtsd el a régimódi módszereket!

kezilampa.jpg

A normál elemlámpákat folyton kézben kell tartani

Blogunk örömmel mutatja be a fejlámpák legújabb generációját: a legmodernebb CREE LED-del szerelt fejlámpával innentől kezdve brutális fényerővel világíthatsz úgy, hogy közben a kezed is szabadon marad. 

Tölthető CREE LED fejlámpa - elképesztő fényerejű, ütésálló fényforrás, sokoldalú használattal

A minőségi CREE LED fejlámpával mostantól hatalmas fényerőhöz juthatsz gombnyomásra, bárhol is vagy. A legújabb technológiás chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Fókuszálni is tudod a fényt, ezáltal közelre és távolra is kiválóan alkalmas. 08_34.jpg

Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, így mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, nem fog leesni rólad.

05_28.jpg

A lámpa rendkívül strapabíró, csepp-, ütés- és porálló fémburkolatot kapott, zord időjárás estén is jól használhatod. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 

06-fejlampagif.gif

A fejlámpa fókuszálható fényével szinte bármit könnyedén megvilágíthatsz

Nem kell többé elemeket vásárolnod

A lámpa praktikusan, beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Képzeld el, mekkora könnyebbség lesz, hogy többé nem kell folyton lemerülő, méregdrága elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 

33_4.jpg

Bemutató videó: nézd, milyen jól állítható a fénysugara:

Mi mindenhez használhatod a gyakorlatban a fejlámpát?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhozfejlampa4.jpg

A fejlámpa nélkülözhetetlen túrázók, kempingezők számára is

A teljes fejlámpa csomag most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Világíts Te is mától egyszerűen, lenyűgöző fényáradattal!minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk születésnapi akciójának keretében egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke email hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_3.jpg

süti beállítások módosítása