Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Életveszélyesek a szembesütő reflektorok ősszel-télen - így védekezz!

Remek trükk, hogy este, szürkületkor is jobban láss a volán mögött

2021. november 02. - naptermeke

Téged is zavar a többiek erős lámpája? Mutatjuk, mit tehetsz a vakító fényhatások ellen!

A korai naplementének köszönhetően egyre többet kell sötétben vezetni a következő időszakban. A romló látási viszonyok ősszel és télen sok balesethez vezethetnek. Az esti, éjszakai balesetek egyik fő oka a szembejövők erős fényszórója. A reflektorok akár hosszú másodpercekre is korlátozhatják a látásod, teljesen ki tudják fárasztani szemed. Ködben, szürkületben történő vezetéskor is létfontosságú, hogy időben tudj reagálni a forgalomban történő eseményekre. ejjellato3.jpg

Mivel a tragédia egy pillanat alatt megtörténhet, ezért a biztonságon nem érdemes spórolni. Egy nagyszerű találmánnyal megkímélheted szemed a szembesütő fényektől, egész úton jobb látást élvezhetsz este, naplementekor, illetve éjszaka.

Night Vision Pro autós szemüveg - hatékony segítség esti vezetéshez 

A Night Vision Pro különleges látássegítő szemüveggel elfelejtheted a hunyorgást, többé nem fognak elvakítani a szembejövők erős fényei.

sze_1.jpg

Speciális sárgás színű lencséjét úgy alakították ki, hogy védje szemed a többi autós zavaró reflektoraitól. Mostantól kevésbé fogod szemeidet fáradtnak érezni még hosszabb utak során sem. Többé nem fordul elő olyan eset, hogy nem látsz jól valamit útközben a vakító szembefények miatt. Innentől kezdve nem fogod túlerőltetni a szemed, könnyebben észrevehetsz egy gyalogost, biciklist vagy egy közeledő vadat is a sötétben.ejjellato-gif.gif
Mivel sokkal kontrasztosabb látás érhető el vele, így ködben, esőben, párás időszakban is ajánlott a viselése, bizonyos helyzetekben segíthet növelni a látótávolságot.

13_17.jpg

Divatos külső, szemüvegesek is hordhatják

A Night Vision Pro-t úgy tervezték, hogy dioptriás szemüveg felett is viselhető legyen. Kényelmesen, könnyen hordható, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott, divatos külsejű eszköz. 

szemuveg-html3_1.jpg

Esti vezetés mellett kerékpározáshoz, munkához, horgászathoz, egyéb szabadtéri tevékenységekhez is ajánljuk.

Bemutató videó - nézd, milyen jó vele vezetni:

 

A szemüveg csak 1.690 Ft egy ingyenes feliratkozás után - tegyél most a biztonságos közlekedésért!

Láss tisztán, védd ki a vakító lámpákat egész évben! Születésnapi akciónknak köszönhetően most mindössze 1.690 forintért gondoskodhatsz saját magad és a körülötted közlekedők biztonságáról. Védd a melletted ülő szemét is: a második szemüveget fél áron kapod!

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási újdonságokról, leárazásokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Night Vision Pro éjszakai autós szemüveget 1.690 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet másnap postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec4_2.jpg

süti beállítások módosítása