Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Megőrjít párod horkolása? Itt az ellenszer!

Végre egy hatékony trükk, mielőtt pokollá teszi életed a horkolás

2021. október 30. - naptermeke

Falra mászol párod horkolásától? Egy ügyes módszerrel megállíthatod a zavaró lármát!

Téged is idegesít kedvesed fülrepesztő horkolása? Te magad is hangosan veszed a levegőt éjjelente? A zavaró lárma különalváshoz, elhidegüléshez vagy a párkapcsolat megromlásához is vezethet. Emellett az egészségügyi kockázatokkal is számolni kell: a horkolók esetében gyakori az egész napos fáradtság, kialvatlanság. A nem megfelelő levegővétel miatt súlyos esetekben infarktus, agyvérzés, cukorbetegség, reflux is felléphet. hork16.jpg

Ne tedd kockára házasságod, egészséged! Egy amerikai tudósok segítségével kifejlesztett megoldással rövid időn belül leszámolhatsz a horkolás kellemetlen tüneteivel.  

Horkolásgátló állpánt - nyugodt éjszakák neked és kedvesednek!

A horkolásgátló állpánt gyors, biztonságos és fájdalommentes fegyver a zavaró horkolás ellen. Ez a bárki számára használható, kényelmesen viselhető találmány óriási segítséget nyújt mindazoknak, akik horkolnak, vagy zavarja őket párjuk horkolása. 

fejlec.jpg

Ha Te magad horkolsz, mindössze annyi a dolgod, hogy felcsatolod álladra lefekvés előtt, és már az első alváskor érezheted nagyszerű hatását: a korábbi fülsüketítő horkolás lecsendesül, helyesen fogod venni a levegőt, kipihenten ébredsz. Párod nem fog ébresztgetni, hogy hagyd már abba a horkolást, sokkal jobban telik majd az éjszaka.50.gif

A pántot egész éjjel komfortosan hordhatod. Nem akadályoz semmiben, ehetsz, ihatsz vagy beszélgethetsz is benne. Univerzális méretű, tépőzárral egyszerűen beállíthatod a kívánt nagyságra. Hölgyek és urak is bátran viselhetik. 

Képzeld csak el, milyen felemelő érzés lesz, hogy Te és párod is végre nyugalomban tudtok aludni. Mindkettőtök teljesen kipihenheti magát, energiával telve kezdhetitek a napot. 

Hogyan képes megállítani a horkolást?

Ez a speciális állpánt a horkolás fő okát szünteti meg: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja a légutat, ezáltal rezgés keletkezik. Az állpánt finoman megtámasztja állad, nyitva hagyva ezzel orrüreged légútját. Ezáltal szabadon veheted a levegőt az orrodon, elmúlik a zavaró éjszakai lárma. horkolas_4.gif

Az állpánttal szabadon tarthatod a légutakat - megszűnik az irritáló zaj

A horkolásgátló állpánttal az alvás teljes időtartamára biztosíthatod a megfelelő, csendes levegővételt. Rendszeres használatával csökkentheted az alvási közbeni oxigénhiány miatt fellépő magas vérnyomás, agyvérzés és más betegségek kockázatát. Emellett nagymértékben növelheted a mélyalvásban töltött időt, megszüntetheted az állandó nappali fáradtságérzetet.  

Bemutató videó: 

Miért érdemes neked is a horkolásgátló állpántot használnod?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- helyesen veheted a levegőt egész éjszaka
- elkerülheted az ún. mikro-ébredéseket, a veszélyes oxigénhiányos állapotot
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- csökkentheted a horkolás okozta betegségek kockázatát
- csendesen, nyugodtan pihenhettek együtt pároddal
- nem zavarod többé a többi környezetedben alvót sem

hork12_2.jpg

Nincs több idegesítő horkolás: az állpánt most csak 3.490 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne hagyd, hogy egészséged vagy párkapcsolatod veszélyeztesse a horkolás! Használd a pántot minden nap és számolj le végleg a zavaró horkolással! Ezt a hatékony vívmányt most mindössze 3.490 Ft-ért érheted el 2 éves születésnapi akciónk keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

oldal8_3.jpg

süti beállítások módosítása