Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Jön a jeges, hideg idő - így ne csússz el ősszel, télen!

Időseknek, nehezen mozgóknak, várandósoknak különösen ajánlott megoldás

2021. október 28. - naptermeke

Vigyázat, hamarosan csúszósak lesznek a járdák - így óvd saját magad, családtagjaid!

Még pár napig kitart az enyhébb idő, azonban novemberben jönnek a jeges reggelek, melyek során rendkívül csúszóssá válhatnak a járdák. Ha nem vigyázol, könnyen megvan a baj: ilyenkor gyakoriak a zúzódással, ficammal, végtagtöréssel járó balesetek. A gyermekek, a kismamák, az idősek különösen nagy veszélynek vannak kitéve. csuszas6.jpg

Ugye nem szeretnél így járni? Mutatjuk a megoldást!

Ne kockáztass, hogy elesel és csúnyán megütöd magad! Védd meg saját magad és szeretteid egy hatékony őszi-téli találmánnyal! Bemutatjuk a csúszásgátló cipőtalpat, mellyel kifogástalan tapadást biztosíthatsz bármelyik lábbelidnek. 

Csúszásgátló cipőtalp - így közlekedj biztonsággal ősszel-télen a jeges, havas talajon is!

Legyen szó cipőről, csizmáról vagy bakancsról, a csúszásgátló cipőtalppal néhány mozdulattal káprázatos tapadást biztosíthatsz magadnak. Mostantól jöhet jég, ónos eső vagy havazás, biztonsággal közlekedhetsz, bármerre is jársz. Ezzel a talppal nem kell félned többé, hogy elesel és kificamítod valamidet. Használd Te is és élvezd minden előnyét!csusz11.jpg

Képzeld el, milyen jó érzés lesz úgy közlekedni, hogy nem kell tartanod attól, hogy elvágódsz a jégen vagy a hóban. Sétálhatsz, lépcsőzhetsz, szaladhatsz, cipekedhetsz, közben nem esel el!

Bemutató videó - nézd, milyen kiválóan tapad: 

Mitől ilyen hatékony?

A cipőtalpat elöl 6, hátul 4 db speciális tüskével látták el, melyek teljes csúszásmentességet biztosítanak számodra, bármerre is jársz. A talp felső oldalát úgy fejlesztették ki, hogy jól illeszkedjen mindenféle cipőtalphoz. Az erős gumipántok jól megtartják a tüskés részt, így az nem csúszkál, nem mozdul el járás közben.csuszas8.jpg

Hogyan kell használni?

Csak bújtasd bele lábbelid orrát, majd sarkát, és már kész is vagy! Többféle méretben (37-46-ig) elérhető, hölgyek és urak számára is alkalmas. Úgy tervezték, hogy semmilyen tevékenység közben ne akadályozzon. Használd bátran séta, munka, túrázás vagy őszi-téli sportolás közben és tapasztald meg az általa nyújtott rendkívüli tapadást!posztgif.gif

Csúszásgátlóval magabiztosan lépdelhetsz bárhol

Kiknek ajánljuk a csúszásgátló cipőtalpat?

- időseknek, hölgyeknek, gyermekeknek
- várandós kismamáknak
- kültéren dolgozóknak, munkásoknak
- kirándulóknak, túrázóknak
- síelőknek, téli sportokat űzőknek
- mindenkinek, aki meg szeretné védeni magát, családtagjait az elcsúszástól 

csusz12.jpg

Bevezető akció: a csúszásgátló most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, párod, gyermeked vagy szüleid védelméről egyaránt!

Minden csomagban 2 db (egy pár) szöges cipőtalpat találsz az általad választott méretben (M, L vagy XL-es változatban kérheted). 

Jó hír, hogy blogunk 2 éves születésnapi akciójában egy ingyenes feliratkozás után most 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá a cipőtalphoz. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki, egészségmegőrző ajánlatokról sem:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a csúszásgátló cipőtalpat elképesztő, 1.990 Ft-os áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

csuszas10.jpg

süti beállítások módosítása