Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Lenyűgöző megoldás: így világítsd meg kerted, teraszod, üzleted!

Itt az őszi-téli sötétség - ezt használd, most nagyon megéri

2021. október 12. - naptermeke

Őrült születésnapi akció: féláras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

2 éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és azonnal jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával hatalmas fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nélkül. A lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb háztartási, műszaki termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Egyre korábban sötétedik - erre a megoldásra mindenképp szükséged lesz!

Így ősz közepén már jóval korábban megy le a nap, mint nyáron, hamarosan pedig az óraátállítás is közeleg, ami után még hamarabb lesz sötét. Ez azt jelenti, hogy kültéren is többet kell világítanod, ha nem szeretnél a félhomályban botorkálni. napelem7.jpg

Gyenge fényű lámpák helyett van jobb megoldás!

Sajnos a hagyományos kültéri lámpák nem mindig nőnek fel a feladathoz: nehézkes felszerelni őket, gyenge a fényük, ráadásul sokat is fogyaszthatnak. Gondoskodj most a megfelelő kültéri világításról! Egy zseniális találmánnyal magas fényerő mellett, 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíthatsz kertben, teraszon, udvaron, céges telephelyen. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - megérkezett a kültéri világítások királya! 

Képzelj el egy lámpát, ami, ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor akarod!

poszt3-napelem_1.gif

Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! A napelemes, mozgásérzékelős lámpa 20 db csúcsminőségű chip LED-je gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben kóvályognod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! Ez a sokoldalú fényforrás 120 fokos szögben képes fényt adni kb. 5 méteres távolságra. 

02_22.jpg

Hatalmas előnye, hogy nem szükséges hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még akár borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén 12 órán keresztül is készenlétben marad.  

03_31.jpg

Mivel költséghatékony és gyorsan telepíthető, megfelelő megoldást nyújthat időszakos vagy állandó világításnak, jelzőfénynek egyaránt. Tökéletes kocsibejárókhoz, bejáratokhoz, üzletek, raktárhelyiségek elé. 

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 07_20.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

05_27.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen szuper a fénye:

 

Hány db lámpa javasolt egy kertbe?

Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így kisebb kertekbe 3-6 db, átlagos 250 m2-es kertbe 9-10 db lámpát javaslunk, ha teljesen be szeretnéd világítani. Nagyobb telephelyekre 20-25 db lámpát ajánlunk. Fantasztikus 3 db-os akciónkban most ehhez minden segítséget megadunk.led53.jpg

Hová ajánljuk a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát?

- ház köré bárhova, ahol megfelelő napfény éri
- udvarra, teraszra, erkélyre
- kerítésre, oszlopra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsok, alsóépületek elé
- üzleteknek, boltoknak
- telephelyeknek
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

level2-1_3.jpg

3 db lámpa most egy szettben, szuper áron, ha feliratkozol!

Világíts mostantól Te is 0 Ft-os üzemeltetési költséggel! Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! A lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os napelemes LED lámpa szettet 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

42_3.jpgMost 3 db LED lámpa jár egy csomagban, ne maradj le!

süti beállítások módosítása