Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Tudtad, hogy balesetet okozhat a párás visszapillantó?

Jön az esős idő: egy ügyes módszerrel vízhatlanná teheted tükrödet

2021. október 01. - naptermeke

Autósok figyelmébe: így tartsd tisztán tükrödet ősszel, télen!

Lassan vége az "indián nyárnak", jönnek az esős őszi napok. Ilyenkor a visszapillantó tükör is sokszor vizes, párás lehet, ami nagyban nehezítheti a hátralátást és akár súlyos baleset forrásává is válhat.tukor2.jpg

Ismerős látvány? Mutatjuk a megoldást!

Állandóan törölgetni menetközben a tükröt azonban nagyon macerás és veszélyes is. Ne kockáztass egy karambolt! Egy zseniális módszerrel tisztán tarthatod visszapillantódat esős, párás időjárás esetén is. Ismerd meg most és közlekedj biztonságosan!

Nanotechnológiás vízlepergető fólia - szó szerint legördülnek róla a vízcseppek!

A visszapillantóra tehető vízlepergető fóliával különleges víztaszító réteggel láthatod el tükrödet. Mostantól elérheted, hogy tökéletesen lásd a mögötted közlekedőket még mostoha időjárás esetén is.  

fejlec1_15.jpg

Előtte-utána: a fóliával biztosíthatod tükröd tisztaságát esőben is

Nagy előnye, hogy a mögötted jövők fényszóróinak tükröződését is csökkenti, ezért azok nem fogják zavarni látásod, nem fárasztják ki a szemed. Emellett a különféle szennyeződések, a karcok és a por ellen is véd. 14.5x10 cm-es mérete révén a legtöbb méretű és formájú tükörre illeszkedik. Ha szükséges, ollóval egyszerűen méretre szabhatod. vissza4.jpg

Mi a titka?

A fólia egy speciális, 100%-ig páramentes védőpajzsot alkot tükrödön, ami azt eredményezi, hogy esőcseppek nem tudnak többé megtapadni rajta, valósággal legördülnek onnan. Jó hír, hogy a fólia nem torzítja a látóteret, nem színezi a képet, makulátlan látást biztosít számodra egész úton. 

vissza1_2.gif

Hogyan kell használni? 

A fólia használatához nem kell különösebb szaktudás vagy kézügyesség. Csak tisztítsd meg alaposan és vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 

05_20.jpg

Mennyi ideig tart egy fólia?

A vízlepergető fóliával az időjárási körülményektől függően kb. fél évig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Tehát ha most rendelsz, akkor a teljes őszi-téli szezonban védelmet élvezhetsz.

Profi tipp: ha az oldalsó ablakokra is felhelyezel 1-1 fóliát, akkor nagyobb eső esetén is jól ki fogsz látni a tükörre. Ehhez most féláras születésnapi akciónkkal minden segítséget megadunk.  

vissza5.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen remek a hatása:

Készülj fel most az esős időszakra: 2 db fólia csak 2.990 Ft, ha feliratkozol!

Tedd Te is vízhatlanná tükreidet, láss jól minden helyzetben! Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el a 2 db fóliát tartalmazó csomagot, ha ingyenesen feliratkozol email hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a visszapillantó fólia csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_13.jpg

süti beállítások módosítása