Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Fúrás, csavarozás, szögelés? Felejtsd el, mutatunk jobbat!

Profi trükkel rögzíts bármit a falra, ajtóra, bútorra, csempére

2021. szeptember 11. - naptermeke

2 éves lesz blogunk: minden feliratkozónak 50% kedvezményt adunk egyes termékekre!

Hamarosan 2 éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért káprázatos akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a zseniális Ivy Grip ragasztószalagot érhetik el féláron, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel a szupererős kétoldalú ragasztóval fúrás, csavarozás nélkül rögzíthetsz szinte bármit a falra, ajtóra, csempére, bútorokra. A ragasztót most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el 2 db-os csomagban, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.  

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb háztartási, műszaki termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Meguntad a csavarokkal, tiplikkel, szögekkel való kínlódást?

Szívesen rögzítenél egy kisebb polcot, kiraknád kedvenc dísztárgyaid a falra, de nem akarsz fúróval, kalapáccsal szenvedni? Sok helyen nincs is lehetőség lyukat fúrni a falba, vagy nagyon elcsúfítanák a felületet a tátongó lyukak. ivy3_1.jpg

Egy új megoldással olyan helyekre is rögzítheted dolgaid, ahová korábban nem volt lehetőséged. Ismerd meg most és tudd meg, mennyi mindenre használhatod!

Ivy Grip Nano kétoldalú ragasztószalag - extrém erős, újrafelhasználható, vízálló rögzítés

Az Ivy Grip Nano-val gyerekjáték lesz rögzíteni bármit falra, ajtóra, csempére, bútorokra. Ez a víztiszta akril gél anyagból készült szalag extrém erősen tart, ugyanakkor leszedhető, lemosható, egymás után többször is felhasználható megoldás. ivy10_1.jpg

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy mostantól nem kell bármilyen apróság miatt elővenned a fúrót, kalapácsot. Dekoráld ki, újítsd meg otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül: a mostani ősz eleji időszak a legjobb lehetőség minderre!ivygif04_1.gif

Ilyen egyszerű használni:

Az Ivy Grip-hez nem lesz szükséged különösebb kézügyességre: csak vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. A porózus, durva felületek kivételével mindenhol hihetetlenül jól tapad! Kül- és beltéri használatra is kiváló.

1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méteres hosszúságban érheted el. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. ivygif2021.gif

Rögzítsd Te is, ragaszd össze dolgaidat nyom nélkül, pillanatok alatt! Az Ivy Grip Nano óriási segítségedre lesz otthon, irodában, üzletben, albérletben, kollégiumban egyaránt. 

Az Ivy Grip felhasználásának csak a képzelet szab határt. Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre alkalmas:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- fürdőszobában pillanatok alatt felrakhatsz vele egy kisebb polcot, fogast, tükröt
- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged kedvenc dísztárgyaiddal, képeiddel
- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed 

ivy12.jpg

Bemutató videó: 

Dupla csomag akció: 2 tekercs szalag most csak 2.990 Ft minden feliratkozónak!

Az Ivy Grip Nano-hoz könnyű lesz hozzászoknod: rengeted dologban meg fogja könnyíteni életed ez az univerzális segítőtárs.

Hamarosan 2 éves lesz blogunk, ezért brutális dupla csomag akcióval készültünk: egy ingyenes feliratkozás után mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 tekercs ragasztószalagot tartalmazó szett.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem.  

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Ivy Grip Nano csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 20.jpg

süti beállítások módosítása