Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Minden 3. embert érint ez a lábujj betegség - így tehetsz ellene!

Mutatjuk az okokat és megoldást is a gyönyörű lábakért

2021. szeptember 04. - naptermeke

Brutális kedvezmények legnépszerűbb termékeinkre: csatlakozz most hírlevelünkhöz!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Ma ezt érheted el akciósan:

Ezen a napon a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót szerezhetik be 50%-os árelőnnyel azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a kényelmes, könnyen használható találmánnyal fokozatosan egyenesítheted ki görbe lábujjaidat, csökkentheted a fájdalmakat, enyhítheted a bütyköt és a kidörzsölést. Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, és máris Tiéd lehet 3.990 Ft-os szuperáron a Toe Corrector. 

Téged is bütyök vagy ferde lábujjak kínoznak? Mutatjuk az okokat és a megoldást a fájdalmakra!

Hazánkban is nagyon sokakat, becslések szerint minden 3. embert, legfőkébb hölgyeket kínoz a bütyök és a kalapácsujj betegség. Előbbinél a nagylábujj alappercének kinövéséről, utóbbinál rendszerint a 2. és 3. lábujj deformációjáról beszélhetünk. Ha neked is gyakran kidörzsöli a cipő a lábad, akkor lehet, hogy kezdődő bütyök van kialakulóban.toecorrector1.jpg

A ferde lábujjak amellett, hogy rontják a külsőt, súlyos mozgásszervi elváltozáshoz vezethetnek, amit már csak fájdalmas műtét és keserves rehabilitáció árán lehet korrigálni. Tegyél most a szép és egészséges lábakért! Ismerd meg a ferde lábujjak leggyakoribb okait és egy hatékony megoldást rájuk!

Íme, 3 fő ok, ami a görbe lábujjakért és bütyökért felel:

1. túl szűk, nem megfelelő cipők viselése
2. lúdtalp
3. örökletes tényezőktoe16.jpg

Jó hír, hogy az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartóval megelőzheted a bütyök és a kalapácsujj kialakulását, sőt, kezdődő deformáció ellen is bevetheted.

Toe Corrector lábujj távtartó - segít elkerülni a lábfájdalmakat, elváltozásokat

A rendkívül kényelmesen viselhető Toe Correctorral megelőzheted a lábujjak elferdülését, emellett már kezdődő deformáció ellen is használhatod. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról, már néhány hét alatt szemmel látható változást érhetsz el. Mindezt fájdalmak nélkül, pihenés, mozgás vagy akár munka közben is! 145-toecorrector.gif

Hogyan működik?

A Toe Corrector 5 gyűrűje mindegyik lábujjadat elválasztja és természetes helyzetébe kényszeríti. Ezáltal az ujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. Csökken a kidörzsölés kockázata, a fájdalom is fokozatosan enyhül. Azt fogod észrevenni, hogy könnyebb lesz a járás, stabilabb lesz az egyensúlyod, ráadásul a testtartásod is javul. 

toecorrector0402.gif

Egyszerűen felvehető, bármilyen lábra alkalmas

Hogyan kell használni? A nagylábujjtól kezdve egyszerűen húzd fel a szilikongyűrűket mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is javasolt eszköz. 

62_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen könnyen használható:

Kiknek javasolt a Toe Corrector? 

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- akik nem szívesen járnak nyitott lábbelikben görbe lábujjaik miatt
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek gyakran kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon
- hölgyeknek és uraknak egyaránt

level1_10.jpg

Vedd fel a harcot a bütyök és a kalapácsujj ellen: egy pár Toe Corrector most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat a Toe Corrector segítségével, előzd meg a súlyos bütyköt és kalapácsujjat!

Másfél éves születésnapi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz mindössze 3.990 Ft-ért. Mit kell tenned? Kövesd a lenti 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). 

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

lab50.jpg

süti beállítások módosítása