Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt tedd, ha karcos az autód - ügyes módszer a szép kocsiért

Őrület, mit tud: pár húzás és eltűnnek a zavaró karcok

2021. szeptember 03. - naptermeke

Neked is megjelent pár karcolás a kocsidon? Drága fényezés helyett ezt próbáld ki!

Sajnos a napi használatban szinte óhatatlan, hogy ne keletkezzen pár karcolás autódon. Ezek a sérülések eléggé zavaróak tudnak lenni, ráadásul fényezésük egy vagyonba kerülhet. Nem beszélve az értékromlásról, amivel egy esetleges adásvétel esetén számolni kell. Egy karcolásokkal csúfított autót sokkal nehezebb eladni.karc8.jpg

Időigényes és költséges javítás helyett fedezz fel egy szenzációs módszert, mellyel házilag, biztonságosan tudod eltávolítani a karcolásokat autódról.

Quick Fix karctalanító toll - káprázatosan egyszerű módszer a karcolások ellen

A Quick-fix karctalanító tollal néhány húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. karc3.jpg

Előtte-utána: már pár húzással eltűnhetnek a karcok kocsidról

Hatalmas előnye, hogy a metálfényű típusokon kívül bármilyen színű autóra alkalmazható találmány, használata nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Szagtalan, nem mérgező, biztonságos módszer. 

poszt00karc.gif

Mitől ilyen hatékony? 

A Quick-fix toll egy különleges karctalanító formulát tartalmaz, mely a Nap UV sugarait felhasználva épül be a fényezésbe. Folt nélkül, gyorsan szárad, legkésőbb a kezelést követő 48 órában nyeri el végleges hatását. Használatával autód újra a régi fényében pompázhat. A mostani napsütéses őszi időszak remek lehetőség, hogy kijavítsd a sérüléseket.poszt01.gif

Bármilyen járműre, háztartási gépekre is jó

A Quick Fix-et akár motorkerékpárra, biciklire, hajóra vagy háztartási gép (pl. mosógép, hűtő, mikrosütő) felújítására is bevetheted. Szépítsd meg Te is járműveidet, eszközeidet gyorsan, hatékonyan!

quick-hatasa.jpg

Hogyan kell használni a tollat? 

  • Vidd fel vékonyan az oldatot a toll segítségével a kívánt részre
  • Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
  • A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy autódat saját kezűleg teheted újra ragyogóvá! 

Bemutató videó - nézd, milyen remekül hat:

Ints búcsút a csúf karcoknak: "1-et fizetsz, 2-t kapsz akció"!

Szépítsd meg Te is járművedet egyszerűen! Blogunk másfél éves születésnapi akciójában 1+1 akcióban érheted el ezt a zseni találmányt: most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása