Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így világíts kint ősszel, hogy ne menjen rá a gatyád

Egyre korábban sötétedik: itt a kertbe, udvarra, telephelyre is kiváló megoldás

2021. szeptember 02. - naptermeke

Te sem akarsz sötétben botorkálni ősszel-télen a ház vagy garázs körül?

Beköszöntött az ősz, napról-napra korábban megy le a nap, egyre többet kell világítani akár kültéren is. A régi típusú kültéri lámpák felett azonban eljárt az idő: amellett, hogy rengeteget fogyasztanak, gyorsan kiégnek, felszerelésük is nehézkes, ráadásul fényerejük sem kielégítő. 

led1_2.jpg

Nem kell hozzászoknod a kinti sötétséghez! Mutatjuk az ellenszert!

Most a legjobb időben vagy, hogy felkészülj a korai sötétedésre: elhoztuk neked azt a praktikus, vezeték nélkül használható napelemes LED lámpát, amivel remekül megvilágíthatod kerted, teraszod, üzleted, telephelyed, 0 Ft-os üzemeltetési költséggel!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - magas fényerő, automatikus működés egész évben! 

Az új generációs LED fényvetővel mostantól olyan helyeket is fénybe boríthatsz, ahol nincs kiépítve villanyáram. Nem lesz szükséged kábelekre, hosszan tartó szerelésre: a napelemes, mozgásérzékelős lámpát egyszerűen elhelyezheted a falon, kerítésen vagy akár egy oszlopon. Csak akaszd fel, és máris élvezheted nagyszerű fényerejét! A 20 db magas fényerejű LED-nek köszönhetően tökéletesen be tudod vele világítani környezeted.   napelem2_1.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített napelemmel, fény- és mozgásszenzorral, illetve akkumulátorral rendelkezik. Napsugárzás hatására az akkumulátor azonnal töltődni kezd. Ezt követően sötétedéskor a fényszenzor aktiválja a lámpát. Ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény.  poszt2-gif-2021.gif

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. napelem3_1.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat is

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 
14_19.jpg

Mennyi lámpa javasolt egy kertbe?

Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így kisebb kertekbe 4-5 db, átlagos 250 m2-es kertbe 8-10 db lámpát javaslunk, ha teljesen be szeretnéd világítani. Nagyon telephelyekre 20-25 db lámpát ajánlunk. 

Bemutató videó - nézd, milyen nagyszerűen világít:

 

Hová javasoljuk a napelemes LED lámpát?

  • ház köré, falra, lugasra
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsokhoz, kocsibejárókhoz
  • alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram  

napelem6_2.jpg

Őszi születésnapi akció: a lámpa csak 1.990 Ft/db minden feliratkozónak!

Készülj fel most a korai sötétedésre! Az otthonra és cégeknek is ajánlott napelemes LED lámpát most másfél éves születésnapi akciónkban, 1.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el a készlet erejéig. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál  - így tudjuk ellenőrizni, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_16.jpg

 

süti beállítások módosítása