Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a fejlámpák királya: munkába, szereléshez, túrázáshoz is jó

Nem kell hozzá elemet venned: aksiról, brutális fényerővel világít

2021. augusztus 31. - naptermeke

Tovább tart születésnapi akciónk: újabb sikertermék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Nemrég másfél éves lett blogunk, ezért napról-napra hatalmas kedvezménnyel lepjük meg azokat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai napi akciós termék a CREE LED fejlámpa. Ezzel a sokoldalú fényvetővel bárhol világíthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalja le. A fejlámpát most mindössze 4.990 Ft-ért érhetik el azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Világítanál, de nem akarod lefoglalni mindkét kezed? Itt a megoldás!

Nem akarsz a sötétben botorkálni, de már eleged van a gyorsan lemerülő, pislákoló kézi elemlámpákból? Sajnos a hagyományos fényforrásokat állandóan kézben kell tartani, fényerejük sem kielégítő, folyton elemet kell bennük cserélni. Ne küszködj többé idejétmúlt módszerekkel!kezilampa.jpg

A normál elemlámpákat csak kézben tartva lehet használni

A Nap Terméke blog büszkén mutatja be a fejlámpák legújabb generációját: a legmodernebb CREE LED-del szerelt fejlámpával mostantól brutális fényerővel világíthatsz bárhol, úgy, hogy közben a kezed is szabadon marad. 

Tölthető CREE LED fejlámpa - nagy fényerejű, ütésálló fényforrás, sokoldalú használattal

A minőségi CREE LED fejlámpával mostantól hatalmas fényerővel világíthatsz meg bármit. A legújabb technológiás chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Fókuszálni is tudod a fényt, ezáltal közelre és távolra is kiválóan alkalmas. Akár barkácsolásról, szerelésről vagy tájékozódásról van szó, mindenhol megállja a helyét. 31.jpg

Mivel a lámpafejet 180°-ban döntheted, ezért mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, nem fog leesni rólad.

06-fejlampagif.gif

A fókuszálható fénnyel közelre és távolra is remekül láthatsz

A fejlámpa egy elképesztően strapabíró, ütés-, csepp- és porálló házat kapott, remekül állja a keményebb fizikai behatásokat és a zord időjárást is. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 

28.jpg

Praktikus akkumulátoros működés

A lámpa beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Képzeld csak el, milyen jó lesz, hogy többé nem kell elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 

09_9.jpg

Bemutató videó: nézd, mennyire remek a fénye:

Mi mindenhez használhatod a fejlámpát?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- barlangászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhozfejlampa3.jpg

A fejlámpa csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Tedd könnyebbé életed az univerzális CREE LED fejlámpával! Egy ilyen lámpára minden háztartásban szükség van! Az összes fontos kiegészítőt (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk másfél éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

33_2.jpg

süti beállítások módosítása