Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Le fog esni az állad ettől a távcsőtől: akár zsebedben is elfér

Kiránduláshoz, városnézéshez feltétlen vidd magaddal - imádni fogod a tiszta képét

2021. augusztus 25. - naptermeke

Születésnapi ajánlatunk: a lenyűgöző egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Tovább tart születésnapi akciósorozatunk. Mivel 1,5 éves lett blogunk, napról-napra új kedvezményekkel lepjük meg kedves olvasóinkat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a fantasztikus egyszemes (monokuláris) távcsövet érhetik el féláron, akik csatlakoznak hírlevelünköz. Ezzel a sokoldalú távcsővel szinte bármit szemügyre vehetsz, nem marad semmilyen titok előtted. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te is rajongsz a természetért, szeretsz városnézni? Szeretnél felfedezni új dolgokat?

A körülöttünk levő világ megismerése számos új élményt, csodát tartogat. Biztosan veled is sokszor előfordult már, hogy szeretted volna még közelebbről szemügyre venni a dolgokat. A legtöbb hagyományos távcső azonban túl nehéz, rengeteg helyet elfoglal, cipelni őket kész rémálom. tavcso6.jpg

Ne kínlódj többet nagyméretű duplacsöves távcsövekkel, teleszkópokkal! Az új egyszemes távcsővel mostantól bármit könnyen közelre hozhatsz. Ezzel a zsebben is elférő, kompakt messzelátóval a történések olyanok lesznek, mintha közvetlenül a szemed előtt zajlanának! 

Egyszemes (monokuláris) távcső – könnyen használható, strapabíró, vízálló segítőtárs

Az egyszemes (monokuláris) távcső kis méretének köszönhetően mindig a kezed ügyében lehet. Legyen szó erdei, városi sétákról, hegyi túrákról, élőlények vagy égitestek vizsgálatáról, szemvillanás alatt előveheted, így nem maradsz le semmilyen érdekes, fontos eseményről.  01_21.jpg

Ezt a dizájnos, modern kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kis helyen elfér! Segítségével közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

515.jpg

A távcsővel nem okoz gondot a messzebb levő feliratok elolvasása sem

Mitől ilyen hatékony?

A távcsövet 16-szoros nagyítású, tükröződésmentes lencsékkel látták el. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge segít abban, hogy ne veszíts semmit szem elől.

62_3.jpg

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. 88.jpg

Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet:

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó nélkülözhetetlen eszköz számodra.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz, anélkül, hogy megzavarnád őket.

21_4.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: vidd magaddal az egyszemes távcsövet rendezvényekre is, és hozd a szemed elé az eseményeket, lásd kedvenceid testközelből!

Bemutató videó - nézd, milyen szuperül láthatsz vele:

Láss jól távolra is: az egyszemes távcső mindössze 4.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Ha szeretnéd jobban megismerni a környezetet, közelebbere hozni a látnivalókat, akkor ez a távcső hű társad lesz! Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes életre szóló élménnyé varázsolni. Blogunk másfél éves születésnapi akciójában mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 61_12.jpg

süti beállítások módosítása