Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bámulatos trükk, hogy tiszta maradjon a sütőd grillezésnél

Nem kap oda, nem tapad le vele az étel, ráadásul a finom szaft is megmarad

2021. augusztus 24. - naptermeke

Őrületes születésnapi akciók várnak RÁD is - iratkozz fel most!

Csodás hírünk számodra: blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár féláras kedvezménnyel is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a tapadásmentes grill sütőlapot érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a praktikus találmánnyal Te is káprázatosan ízletes grill ételeket süthetsz anélkül, hogy odaégetnéd őket. A 2 db sütőlapot tartalmazó csomagot most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért rendelheted meg, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

Miért éri meg feliratkoznod?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Imádod az ínycsiklandó grill ízeket? Ezzel könnyítsd meg a sütést! 

Még javában tart a grillszezon, remek program együtt sütögetni a családdal, barátokkal. A káprázatos ízek mellett öröm sztorizgatni, iszogatni - ilyenkor mindig nagyszerű hangulat szokott kerekedni. grill10.jpg

Azonban a sütést beárnyékolhatja több dolog: könnyen odakaphatnak, megéghetnek az ételek, ráadásul a tűzhely takarítása felérhet egy kisebb rémálommal. A lepottyant, valamint a rácsra száradt zsírt és ételmaradékot sokszor kínszenvedés lesikálni.grill12.jpg

Ismerős látvány? Mutatjuk, hogyan tartsd tisztán grillsütődet!

Tedd egyszerűvé a grillezést egy mozdulattal! Egy bámulatos trükkel fejedelmi fogásokat süthetsz anélkül, hogy odakapnának vagy leesnének az ételek és csupa piszok lenne a tűzhely!

Tapadásmentes BBQ grill sütőlap - tisztán tartja a sütődet, az ízletes szaft sem veszik kárba

A BBQ tapadásmentes grill lapon a harapnivalók sokkal könnyebben elkészülnek, továbbá elképesztően ízletesek lesznek. Többé nem kell félned, hogy letapad vagy leesik a rácsról az étel: mostantól gond nélkül megfordíthatsz bármilyen fogást, ráadásul a sütőt sem piszkolod be. Az ételek kevesebb idő alatt sülnek meg, ráadásul a finom szaft sem csurog le a grill lapról. 

grill111.gif

Végre elfelejtheted a fárasztó takarítást, órákig tartó sikálást. Magát a lapot is gyerekjáték lesz elmosni: csap alatt langyos vízzel vagy mosogatógépben tisztíthatod.4_8.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A BBQ grill lap teflonbevonatú, üvegszálas szövete ellenáll a nagy hőnek, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható, szagtalan eszköz. 
63_7.jpgHogyan kell használni?

Csak helyezd rá a rácsra a sütőlapot, rakd tele finomabbnál-finomabb hozzávalókkal: pakolhatsz rá húsokat, kolbászt, apróra vágott zöldségeket, sajtot, lepényt vagy akár tojást is. Faszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. 

fejlec2_11.jpg

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy elfelejtheted a végeláthatatlan súrolást, tisztán tarthatod sütődet. A BBQ grill sütőlapon készült ételek után garantáltan megnyalja mindenki a 10 ujját!

Bemutató videó - ilyen álomszerű vele a grillezés:

 Mi mindent süthetsz a BBQ grill sütőlapon?

  • húsokat
  • kolbászt
  • halat
  • zöldségeket
  • gyümölcsöket
  • tojást
  • palacsintát, pizzát, lepényeket
  • sajtot
  • egyéb finomságokat 

bbq8.jpg

Születésnapi akció: 2 db sütőlap most csak 1.990 Ft, ha feliratkozol! 

Nyűgözd le családtagjaid, barátaid fantasztikus grill fogásokkal, szabadulj meg a végeláthatatlan súrolástól! Születésnapi akciónk keretében mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd a 2 db alátétet tartalmazó csomag egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec3_4.jpg

süti beállítások módosítása