Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Le fog nyűgözni ez a LED lámpa - otthonra, cégeknek is kiváló

Így világítsd meg kerted, házad, telephelyed 0 Ft-os üzemeltetési költséggel!

2021. augusztus 18. - naptermeke

Féláras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

Tovább tart másfél éves születésnapi akciónk: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával hatalmas fényerőhöz juthatsz otthon, kertedben, üzletednél, külön üzemeltetési költség nélkül. A lámpát most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Meguntad a sötétben való botorkálást? Megfelelő világítást keresel kertednek, telephelyednek? 

Akár kerted, udvarod, nyaralód vagy céges telephelyed van, egy hatékony világításra minden esetben szükséged lesz. Sajnos a legtöbb lámpával azonban sok a küszködés: sok esetben nem adnak elég fényt, magas a fogyasztásuk, ráadásul felszerelésük is nehézkes. napelemes2.jpg

Elég a sötétségből! Mutatjuk, hogyan világítsd meg környezeted!

Ha nem szeretnéd, hogy a gatyád is rámenjen a villanyszámlára, valamint nem akarod körbekábelezni az egész udvart, akkor tarts velünk: elhoztuk neked a legújabb generációs LED lámpát, amivel káprázatos fényáradatot biztosíthatsz kültéren otthonodnak, üzletednek. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - víz-, ütés-, porálló, hatalmas erejű kültéri fényforrás

Végre itt egy lámpa, amit nem kell órákig szerelgetned, kábelezned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra, kerítésre vagy egy oszlopra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod, és már világít is, amikor szükséges! poszt_4.jpg

A lámpa tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbben üzembe lehessen helyezni. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 20 db csúcsminőségű chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, udvaron, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! napelem5.jpgHogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény.  poszt3-napelem-2021.gif

Víz- és porálló, egész évben használhatod

A lámpa IP65-ös készülékháza lehetővé teszi, hogy minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény esetén használhasd. Ellenáll az esőnek, a pornak, a hőnek és a fagynak egyaránt.  07_25.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat is

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 
14_19.jpg

Mennyi lámpa javasolt egy kertbe?

Egy lámpa kb. 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így kisebb kertekbe 4-5 db, átlagos 250 m2-es kertbe 8-10 db lámpát javaslunk, ha teljesen be szeretnéd világítani. Nagyon telephelyekre 20-25 db lámpát ajánlunk. 

 Bemutató videó - figyeld, milyen remek fényt ad:

 

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

  • ház köré, falra, lugasra
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsokhoz, kocsibejárókhoz
  • alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram 

13_16.jpg

Ez a szuper lámpa most egy pizza áráért lehet Tiéd, ha feliratkozol!

Blogunk másfél éves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk számodra. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál  - így tudjuk ellenőrizni, hogy valóban jogosult vagy-e a kedvezményre. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása