Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hatalmas nyári szúnyogháló vásár: itt a legújabb tépőzáras típus

Zárd ki a nem kívánt rovarokat, aludj nyitott ablaknál egész nyáron

2021. augusztus 08. - naptermeke

Hozzád is folyton berepülnek, bemásznak a rovarok? Így védekezz!

Szívesen aludnál nyitott ablaknál, de hozzád is állandóan berepülnek, bemásznak a rovarok? Nem tudsz aludni a zavaró vérszívók zúgásától?01_2.jpg

Mérgekkel, csapdákkal vagy légycsapóval való kínlódás helyett zárd ki a nem kívánatos kártevőket! Egy ügyes találmánnyal az összes irritáló rovart távol tarthatod otthonodtól! Ismerd meg a Mosquito Stop-ot és óvd meg házad, lakásod, nyaralód az élősködőktől!

Mosquito Stop tépőzáras szúnyogháló – többé nem jönnek be a kártevők!

A könnyen felszerelhető Mosquito Stop szúnyoghálóval megvédheted ingatlanod, helyiségeid a rovaroktól és a rágcsálóktól is.

Egyszerű, tépőzáras elve révén villámgyorsan telepítheted bármilyen ablakkeretre. A szúnyogháló 130x150 cm-es méretű, ollóval a kívánt méretre szabhatod. Minőségi és tartós poliészter anyaga miatt ellenáll a sérüléseknek, hosszú időn át szolgálhat. Nagy előnye, hogy bármikor levehető, újra felhasználható, továbbá mosható, vasalható.02_8.jpg

A szúnyoghálóval megkímélheted saját magad és szeretteid a fájdalmas rovarcsípésektől. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy végre bátran aludhatsz nyitott ablaknál egész nyáron: otthonod folyamatosan szellőzhet, az idegesítő, zümmögő rovarok viszont kint maradnak!

12_11.jpg

Milyen állatok ellen hatásos?

- szúnyogok
- legyek
- darazsak
- pókok
- egyéb bogarak
- rágcsálók

11_9.jpg

Hogyan kell felszerelni?

1. Tisztítsd meg, portalanítsd és zsírtalanítsd a kívánt ablakkeretet.
2. Ragaszd fel az öntapadós csíkot az ablakkeretre.
3. Helyezd rá a szúnyoghálót enyhén ráfeszítve a tépőzárra, majd simítsd ki a ráncokat.
4. A felesleges részeket vágd le ollóval és már kész is vagy!

06_10.jpg
Ha nem közvetlen az ablakkeretre szeretnéd felrakni, akkor tetszőleges keretet is készíthetsz hozzá. A hálót télire ajánlott levenni és eltenni, így megőrizheted tartósságát.

Bemutató videó - nézd, milyen gyorsan felrakható:

A szúnyogháló mindössze 1.290 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Nincs több zavaró éjszakai zümmögés vagy fájdalmas rovarcsípés! Szereld fel Te is otthonod tépőzáras szúnyoghálóval és pihenj nyitott ablaknál egész nyáron! A csomag magát a szúnyoghálót és a hozzá tartozó tépőzáras tapadócsíkot is tartalmazza, így azonnal használatba veheted.

Blogunk másfél születésnapja alkalmából most féláron, mindössze 1.290 Ft-ért lehet tiéd a komplett szúnyogháló csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Mosquito Stop tépőzáras szúnyoghálót 1.290 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_11.jpg

__________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Kültéri frissítő párakapu - élvezd a kellemes felfrissülést!

A kültéri frissítő párakapuval gyors felfrissülést érhetsz el kertedben, udvarodon, teraszodon: akár 8-10 fokkal is hűvösebbnek érezheted vele a levegőt. Ez az egyszerű elven működő, ám rendkívül hatékony vívmány valódi enyhülést képes adni a legnagyobb hőségben is.  

fejlec-1_1.jpg

Hogyan működik?

A párakapu a hideg vízcseppeket apróra porlasztja, így kellemes, hűsítő párafüggönyt biztosít számodra. A 10 speciális fúvóka folyamatosan adagolja a vizet, ugyanakkor a rendkívül apró cseppeknek köszönhetően nem áztat el, nem kell félned, hogy csurom víz leszel.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Feküdj, ülj vagy állj alá és hagyd, hogy a lágy párafüggöny teljesen felfrissítsen! A közelgő forró nyári napokon egy ilyen eszköz aranyat érhet. Képzeld el, hogy családtagjaiddal együtt hűsöltök majd a finom vízcseppek alatt. Jöhet 35 fokos kánikula is, ezzel a kültéri klímával akár 10 fokkal is enyhébbnek fogjátok érezni a levegőt. 

html-fejlec_2.jpg

Gazdaságos, halk működés

A párakapu szett takarékos, csendes működésű, vízfogyasztása maximum 2 liter/óra fúvókánként (összesen 20 liter a 10 fúvóka). Mivel bővíthető, ezért nagyobb udvarokra, nyaralókba, teraszokra, kerthelyiségekbe is tökéletes. Otthoni és céges használatra is kitűnő választás. 

para-uj6_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól frissít:

Hol ajánlott használni a párakaput?

- családi házak udvarán, kertben, teraszon
- napernyőkön, sörsátrakon, filagóriáknál
- nyaralókban, hétvégi házakban
- erkélyen (akár társasházak, panellakások erkélyén is)
- kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeiben
- strandokon, szállodáknál, panzióknál
- kertészetekben, ültetvényeknél is kiváló

para02.jpg

Mondj búcsút a hőségnek, hűtsd magad Te is finom vízpárával!

Ne hagyd, hogy megviseljen a pokoli kánikula, készülj fel a következő forró hetekre! Ezt a zseniális frissítő megoldást most minden tartozékával együtt mindössze 1.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg

süti beállítások módosítása