Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te még csavarokkal, tiplikkel kínlódsz?

Káprázatos: így rögzítsd fúrás nélkül tárgyaidat falra, tükörre, bútorra!

2021. július 23. - naptermeke

Minden feliratkozónak 50% kedvezményt adunk egyes termékekre!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a zseniális Ivy Grip ragasztószalagot érhetik el féláron, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel a szupererős kétoldalú ragasztóval fúrás, csavarozás nélkül rögzíthetsz szinte bármit a falra, ajtóra, csempére, bútorokra. A ragasztót most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el 2 db-os csomagban, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.  

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb háztartási, műszaki termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Szeretnél rögzíteni valamit, de nincs kedved fúróval, kalapáccsal kínlódni?

Feltennél egy kisebb polcot, családi dísztárgyat, faliórát, festményt a falra, de nem akarod kilyuggatni otthonod? Felejtsd el a csavarokkal, tiplikkel, szögekkel való kínlódást!  

ivy1.jpg

Mielőtt nekiállsz a fúrásnak, mutatunk egy jobb megoldást...

Fárasztó, idegőrlő és csúnya nyomot hagyó fúrás vagy szögelés helyett elhoztunk egy forradalmi találmányt, amivel gyerekjáték lesz szinte bármit rögzítened. Ismerd meg most a szupererős kétoldalú ragasztószalagot és tedd könnyebbé életed!

Ivy Grip Nano - brutális erejű kétoldalú ragasztószalag, amit újra és újra felhasználhatsz!

A Ivy Grip Nano-val mostantól másodpercek alatt rakhatod fel dísztárgyaidat, eszközeidet, kisebb polcaidat, ahova szeretnéd. Ez a varázslatos kétoldalú szalag szupererősen ragaszt, ugyanakkor leszedhető, lemosható, többször is felhasználható eszköz. Víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, csempén, üvegen, bútoron, emellett vízálló, kül- és beltérre egyaránt alkalmas megoldás.  ivygif04_1.gif

Képzeld el, hogy mostantól nem kell semmilyen apróság miatt elővenned a fúrót, nem lesz szükséged csavarokra, szögekre vagy olvadékos ragasztókra. Dekoráld ki otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül, egyszerűen! A mostani nyári időszak a legkiválóbb alkalom erre!

Hogyan kell használni az Ivy Grip Nano-t?

Jó hír, hogy az Ivy Grip-hez nem szükséges különösebb kézügyesség, bárki könnyedén használhatja: csak vágj le kívánt hosszúságú egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt felrakhatod. Durva, nedves vagy egyenetlen felületek kivételével bárhova ajánlott. 

ivygif2021.gif

A szalag 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méter hosszú. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. 

Ha szeretnéd Te is gyorsan és biztonságosan, nyom nélkül rögzíteni dolgaidat, akkor az Ivy Grip Nano óriási segítségedre lesz. Ideális albérletbe, kollégiumba, bármilyen helyre, ahol nincs lehetőség lyukat fúrni a falba. 

Nézd meg itt, mennyi mindenre használhatod az Ivy Grip-et:

Íme néhány gyakorlati példa, mire alkalmas:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- fürdőszobában pillanatok alatt felrakhatsz vele egy fogast, tükröt
- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged
- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed 

ivygrip1_1.jpg

Szenzációs szülinapi ajánlat: 2 tekercs ragasztó most csak 2.990 Ft, ha feliratkozol!

Másfél éves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk hűséges olvasóinkat: egy ingyenes feliratkozás után most 2 db Ivy Grip Nano szalagot kapsz 1 áráért, mindössze 2.990 Ft-ért! 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az Ivy Grip Nano kétoldalas ragasztószalagot 1+1 akcióban. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

20.jpg

süti beállítások módosítása