Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Agyadra ment a hőség? Így frissülj fel kertben, teraszon, erkélyen!

Ezzel a módszerrel elkerülheted a hőgutát, azonnali lehűlést kaphatsz

2021. július 16. - naptermeke

A kültéri párakapu most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Csodás hírt hoztunk: blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs kedvezményekre lehetsz jogosult egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár féláron is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a kültéri párakaput szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a fantasztikus hűsítő megoldással pillanatok alatt felfrissülhetsz kertben, teraszon, erkélyen. Iratkozz fel ide kattintva, és a párakapuhoz mindössze 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Téged is meggyötör a kánikula? Mutatjuk, hogyan hűsölj kertben, teraszon!

Elemi erővel tört ránk a nyári forróság, ami hetek óta alig-alig csitul. Az előrejelzések szerint a következő héten újabb 30 fok feletti hőhullám érkezhet. A hideg vizes borogatás, a forró aszfalt lehűtése slaggal csak ideig-óráig nyújt enyhülést.parak4.jpg

Mit tehetsz akkor, ha szeretnéd tartósan elkerülni a hőgutát odakint? Egy fesztiválokról, közterekről már jól ismert eszközzel kellemes hőmérsékletet nyújthatsz egész családod számára a kertben, udvaron. 

Kültéri frissítő párakapu - élvezd a kellemes felfrissülést!

A kültéri frissítő párakapuval gyors felfrissülést érhetsz el kertedben, udvarodon, teraszodon: akár 8-10 fokkal is hűvösebbnek érezheted vele a levegőt. Ez az egyszerű elven működő, ám rendkívül hatékony vívmány valódi enyhülést képes adni a legnagyobb hőségben is.  

fejlec-1_1.jpg

Hogyan működik?

A párakapu a hideg vízcseppeket apróra porlasztja, így kellemes, hűsítő párafüggönyt biztosít számodra. A 10 speciális fúvóka folyamatosan adagolja a vizet, ugyanakkor a rendkívül apró cseppeknek köszönhetően nem áztat el, nem kell félned, hogy csurom víz leszel.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Feküdj, ülj vagy állj alá és hagyd, hogy a lágy párafüggöny teljesen felfrissítsen! A közelgő forró nyári napokon egy ilyen eszköz aranyat érhet. Képzeld el, hogy családtagjaiddal együtt hűsöltök majd a finom vízcseppek alatt. Jöhet 35 fokos kánikula is, ezzel a kültéri klímával akár 10 fokkal is enyhébbnek fogjátok érezni a levegőt. 

html-fejlec_2.jpg

Gazdaságos, halk működés

A párakapu szett takarékos, csendes működésű, vízfogyasztása maximum 2 liter/óra fúvókánként (összesen 20 liter a 10 fúvóka). Mivel bővíthető, ezért nagyobb udvarokra, nyaralókba, teraszokra, kerthelyiségekbe is tökéletes. Otthoni és céges használatra is kitűnő választás. 

para-uj6_2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól frissít:

Hol ajánlott használni a párakaput?

- családi házak udvarán, kertben, teraszon
- napernyőkön, sörsátrakon, filagóriáknál
- nyaralókban, hétvégi házakban
- erkélyen (akár társasházak, panellakások erkélyén is)
- kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeiben
- strandokon, szállodáknál, panzióknál
- kertészetekben, ültetvényeknél is kiváló

para02.jpg

Mondj búcsút a hőségnek, hűtsd magad Te is finom vízpárával!

Ne hagyd, hogy megviseljen a pokoli kánikula, készülj fel a következő forró hetekre! Ezt a zseniális frissítő megoldást most minden tartozékával együtt mindössze 1.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg

süti beállítások módosítása