Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te még csavarokkal, szögekkel szenvedsz?

Zseni trükk: fúró és kalapács nélkül rögzíthetsz vele szinte bármit falra, bútorra

2021. július 14. - naptermeke

Másfél évesek lettünk: minden feliratkozónak 50% kedvezményt adunk egyes termékekre!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a zseniális Ivy Grip ragasztószalagot érhetik el fél áron, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel a szupererős kétoldalú ragasztóval fúrás, csavarozás nélkül rögzíthetsz szinte bármit a falra, ajtóra, csempére, bútorokra. A ragasztót most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el 2 db-os csomagban, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.  

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb háztartási, műszaki termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Szeretnél valamit rögzíteni, de nem akarsz fúróval, kalapáccsal kínlódni? Van megoldás!

Felraknál valamit a falra, tükörre, ajtóra, bútorra, de nem akarsz csavarokkal, szögekkel, tiplikkel bajlódni? 
 ivy3_1.jpg

Egy új módszerrel szinte bármit egyszerűen rögzíthetsz, ahova csak szeretnéd. Ismerd meg ezt a falra, csempére, üvegre is jó megoldást és tedd könnyebbé életed!

Ivy Grip Nano kétoldalú ragasztószalag - szupererős, leszedhető, újra felhasználható rögzítés számos felületre

Az Ivy Grip Nano-val mostantól pofonegyszerűen rögzíthetsz dísztárgyakat, fényképeket, eszközöket, kisebb polcot a kívánt helyre. Tökéletes megoldás dekorációknak, mindennapi használati tárgyaknak egyaránt. 

ivygrip1.jpg

A ragasztó elképesztő erővel tartja meg a dolgokat, ugyanakkor nagy előnye, hogy többször is felhasználható, lemosható találmány. Víztiszta akril gél anyaga révén nem hagy nyomot a falon, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Mivel vízálló, ezért kül- és beltérre is ajánlott megoldás. 
 ivygif04_1.gif

Gondolj bele, mennyivel egyszerűbb lesz mától, hogy nem kell semmilyen apróság miatt elővenned a fúrót, nem lesz szükséged szögekre vagy olvadékos ragasztókra. Dekoráld ki otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül, egyszerűen!

Hogyan kell használni az Ivy Grip-et?

Mi sem egyszerűbb: csak vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. A szalag 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méter hosszú. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. 05_26.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól rögzít bármit:

Mi mindenre jó?

Íme, néhány gyakorlati példa, ahol ez a ragasztó elképesztően hasznos lehet:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyeged, lábtörlőd
- felhelyezheted a falra kedvenc családi fotóid, festményeid
- rögzítheted faliórád, egyéb dísztárgyaidat
- fürdőszobában pillanatok alatt felrakhatsz vele egy fogast, tükröt
- falhoz vagy íróasztalhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- ötletes dekorációkat készíthetsz otthonodban, üzletedben, irodádban
- autóban egyszerűen ráteheted GPS-ed, mobilod

19_9.jpg

Brutális árelőny: 1+1 ragasztószalag most csak 2.990 Ft, ha feliratkozol!

Felejtsd el a fárasztó fúrást, csavarozást, rögzítsd dolgaidat stabilan, egyszerűen! Születésnapi akciónk keretében most 2 db szalagot kapsz 1 áráért, mindössze 2.990 Ft-ért. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az Ivy Grip Nano kétoldalas ragasztószalagot 1+1 akcióban. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

20.jpg

süti beállítások módosítása