Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az otthoni késélezés titka: így lesz 10 másodperc alatt éles késed

Késre, bárdra, bicskára, ollóra is kiváló módszer

2021. július 13. - naptermeke

A zseniális késélező most féláron a Tiéd egy ingyenes feliratkozás után!

Másfél éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért napról-napra 50% kedvezménnyel érhetik el egyes népszerű termékeinket hírlevél feliratkozóink: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ez a különleges találmány pillanatok alatt élessé teszi késed, bicskád, bárdod vagy ollód. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet féláron, mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Meguntad a tompa késekkel való küszködést? Itt a felmentősereg!

Kedvenc késeid nem úgy vágnak, ahogy régen? Eleged van abból, hogy eszközeid csak trancsíroznak? Az idő múlásával még a minőségi kések is veszítenek élükből. A hagyományos késélezőkhöz viszont sokszor komoly kézügyesség kell, ráadásul nem is minden késhez alkalmasak. Akár az is előfordulhat, hogy végleg tönkreteszik a pengét, így használatuk komoly kockázatot jelent. 

posztuj_1.jpgIsmerős látvány? A nem elég éles kések csak trancsíroznak

Ne szenvedj többé életlen késekkel, elavult, nem megbízható módszerekkel! A Nap Terméke blog elhozta neked az új gyémántbevonatos késélezőt: ezzel a sokoldalú újdonsággal gyorsan és biztonságosan varázsolhatod eszközeid borotvaélessé. 

Gyémántbevonatos késélező - 10 másodperc alatt képes új élt adni eszközeidnek

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pillanatok alatt megélezheted vágóeszközeid. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás vagy kézügyesség: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Megbízható, gyors, öröm használni!  08_24.jpg

Mi is ez a 3 fázisú technológia?

A késélező élezőfeje 3 vájattal van ellátva, melyek különféle jótékony hatást fejtenek ki a pengére. Ez a 3 fázis együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. 

kes20_1.jpg

Az egyes fázisok más-más eredménnyel bírnak - együttes hatásukkal lesz tökéletesen éles késed

1. Gyémántbevonatú fázis: ennél a legelső fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes13_1.jpg

Előtte-utána: mostantól késeid úgy vághatnak majd, mint régen!

Hogyan kell használni az élezőt?

1. Helyezd el a késélezőt stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot.

2. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. A legjobb végeredményhez ajánlott mind a 3 fázison egymás után, sorban végigmenni. 

3. Használat után az élezőfejet kiveheted, így könnyen tisztíthatod. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. 

kes1-gif_1.gif

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

kes12_2.jpg

Bemutató videó - figyeld, milyen bámulatosan könnyű vele az élezés:

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Felejtsd el a tompa eszközökkel való kínlódást! A gyémántbevonatos élezővel újjávarázsolt késekkel akár egy sztárséf, olyan könnyen készíthetsz el bármit. 

Fantasztikus születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémánt késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 fejlec2_12.jpg

süti beállítások módosítása