Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Láttad már? Őrülten jó napelemes szökőkút kertbe, teraszra

Fröcsköl, forog, lebeg a vízen, gyermeked, szeretteid is imádni fogják

2021. július 08. - naptermeke

A varázslatos szökőkút 50% kedvezménnyel egy ingyenes feliratkozás után!

Még mindig tart születésnapi akciónk: napról-napra 50% kedvezménnyel érhetik el egyes népszerű termékeinket hírlevél feliratkozóink: kattints ide a feliratkozáshoz! 

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a káprázatos napelemes szökőkutat szerezhetik be féláron hűséges olvasóink. Ez a szenzációs találmány pillanatok alatt feldobja kerted, udvarod. Megnyugtató csobogása mellett öröm a pihenés, lazulás. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet féláron, mindössze 5.990 Ft a szökőkút. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új kerti, műszaki, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Hogyan dobd fel kerted nyáron? A napelemes szökőkúttal egész családod lenyűgözheted!

Van kerted, udvarod vagy erkélyed? Néha jól esik kicsit változtatni, megújítani környezetünket. Nyáron ez különösen igaz, amikor többet vagyunk kint a szabadban. A Nap Terméke blog elhozta neked az idei nyár slágerét: az elképesztően látványos napelemes szökőkúttal garantáltan feldobhatod kerted, udvarod!

napelemes1-gif-best.gif

Ezzel a sokoldalú csobogóval lenyűgöző hangulatot teremthetsz odakint: nem lesz szükséged bonyolult szerelésre, vezetékekre. Mindössze egy vízzel teli edény, kaspó, hordó vagy medence szükséges hozzá, és máris élvezheted csobogását. 

Napelemes szökőkút - automata csobogó, mely kerted dísze lehet

A napelemes szökőkúttal pillanatok alatt életre kelthetsz bármilyen vízfelszínt. Legyen szó medencéről, kerti tóról, itatóról vagy vízgyűjtő hordóról, a szökőkút otthonosan érzi magát mindenhol. A csobogó víz megnyugtató hangja és látványa mellett élmény lesz ellazulni.

Kialakításának csak a képzelet szabhat határt: körbe is díszítheted pl. kövekkel, így még tovább emelheted a pompáját.9kuruc1.jpg

A szökőkutat a madarak is imádni fogják. Miután beüzemeled, a nyári forróságban biztosan rátalál majd néhány gyönyörű énekesmadár, hogy jókedvűen fürdőzzön alatta! A szökőkút csodaszép a pillangóknak és az ártalmatlan méheknek is frissítő oázist nyújthat.

07_6.gif

Neked csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd a csobogó, valamint a természet adta mesés panorámát.

Hogyan működik?

A szökőkút használata rendkívül egyszerű: nem kell hozzá semmilyen akkumulátor, kábel, kizárólag a nap erejével működik. Néhány lépésben, a mellékelt fúvókával és szórófejekkel könnyedén összerakhatod.

09_15.jpg

Csak helyezd rá a kívánt vízfelületre, és napsütés hatására a beépített szolár panelek a készülék alján levő szivattyút azonnal elindítják, ami így máris elkezdi kb. 50 cm magasra pumpálni a vizet.

08_32.jpg

A vízsugár intenzitása és magassága függ a nap erejétől, ezért ajánlatos olyan helyre tenni, ahol tartósan, közvetlenül éri a fény.

Nem kérdés, hogy kicsik, nagyok, valamint háziállataid is imádni fogják. Próbáld ki Te is ezt az önműködő, hihetetlenül látványos találmányt és legyen neked is saját szökőkutad!

11_17.jpg

A szökőkút 16 cm átmérőjű, rendkívül dizájnos külsejű, bármilyen kertbe jól illeszkedik. Többféle szórófejével különböző permetezési módokat állíthatsz be. Napeleme 20.000 óra teljesítménnyel bír, így hosszú éveken át szolgálhat kertedben.

Bemutató videó - nézd, milyen remekül szórja a vizet:

A szökőkút most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Dobd fel Te is kerted, teraszod, udvarod, erkélyed ezzel az ámulatba ejtő csobogóval! A napelemes szökőkút most különleges születésnapi akcióban csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! Nézzük, hogyan tehetsz szert a kedvezményre!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a napelemes szökőkutat mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_29.jpg

süti beállítások módosítása