Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Újra jön a hőség: így védekezz kertben, teraszon, erkélyen!

Végre otthonra is elérhető ez a népszerű találmány

2021. július 05. - naptermeke

Féláras ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után!

Szuper hírünk számodra: blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs kedvezményekre lehetsz jogosult egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár féláron is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós ajánlat?

Ma a kültéri párakaput szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a fantasztikus hűsítő megoldással pillanatok alatt felfrissülhetsz kertben, teraszon, erkélyen. Iratkozz fel ide kattintva, és a párakapuhoz mindössze 1.990 Ft-ért juthatsz hozzá.

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új autós, háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Újabb hőhullám érkezik: készülj fel most a kánikula ellen!

A héten ismét támad a kánikula: 35-38 fok sem kizárt az ország nagy részén, így újra szükség lesz különféle frissítő módszerekre. Sajnos kültéren a legtöbb bent használt megoldás fabatkát sem ér. Otthon a kertben, teraszon vagy erkélyen még árnyékban is elviselhetetlen a pusztító hőség. 

parak3.jpg

Jó hír, hogy egy fesztiválokon, köztereken már jól bevált eszközzel végre otthon is kellemes hőmérsékletet varázsolhatsz az egész családod számára a szabadban. 

Frissítő párakapu - hűsölj a kellemesen hideg vízcseppek alatt, anélkül, hogy eláznál!

A frissítő párakapuval azonnal akár 8-10 fokkal is hűvösebbnek érezheted a levegőt. Ez az egyszerű elven működő, ám rendkívül hatékony vívmány gyors enyhülést képes adni a legnagyobb hőségben is. 

ezgif_com-video-to-gif_3.gif

Mi a titka?

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül felfrissülhetsz. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni. Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet.

parakapu_3.jpg

A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz. Mindössze egy nyomás alatt levő kerti csapra lesz szükséged hozzá, és máris használatba veheted. 

para-uj3_2.jpg

Gazdaságos, halk működés

Takarékos, csendes működésű, vízfogyasztása maximum 2 liter/óra fúvókánként (összesen 20 liter a 10 fúvóka). Mivel bővíthető, ezért nagyobb udvarokra, nyaralókba, teraszokra, kerthelyiségekbe is tökéletes. Otthoni és céges használatra is kitűnő. 

kerthelyiseg.jpg

Bemutató videó - figyeld, milyen remek alatta hűsölni:

Hová alkalmas?

- kertes házakhoz, udvarra, kertbe, teraszra
- napernyőkre, sörsátrakra, filagóriákra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- hobbikertekhez, lugasokhoz, ültetvényekhez
- erkélyekre (akár társasházi lakások erkélyére is)
- céges telephelyekre, üzemek elé
- kávézók, kocsmák, bárok, éttermek kerthelyiségeibe
- strandokra, fürdőkbe, szabadtéri rendezvényekre

para-uj6_1.jpg

A komplett párakapu szett most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne várd meg, míg hőgutát kapsz a közel 40 fokos hőségben! A kültéri párakapuval kényeztető felfrissülést élvezhetsz egész nyáron. Szeretteid, barátaid is imádni fogják!

A teljes párakapu készletet most mindössze 1.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és szerezd be komplett párakapu csomagot 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg

süti beállítások módosítása