Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így dobd fel kerted nyáron: itt a napelemes szökőkút!

Állítható vízsugarú, gyermeked, unokád is imádni fogja

2021. június 25. - naptermeke

Megérkezett a nyár slágere: ezzel a napelemes szökőkúttal garantáltan feldobhatod kerted!

Szeretnéd megtölteni élettel kerted nyáron valamivel, de még nincs ötleted? Ne keresgélj tovább: elhoztuk neked a nyár egyik legnépszerűbb találmányát! Tudtad, hogy a csobogó víz látványa, hangja nyugtató hatással van a testre, lélekre? Az új napelemes szökőkúttal káprázatos hangulatot varázsolhatsz kertedbe, teraszodra, erkélyedre.szokokut_01.gif

Ezzel a csodálatos dekorációval feldíszítheted kerti tavad, medencéd, itatód egyaránt. Próbáld ki Te is és keltsd életre a vízfelszínt, nyűgözd le szeretteidet, barátaidat!

Napelemes szökőkút - automata csobogó kerti tavakba, hordókba, medencékbe, itatókba

A napelemes szökőkúttal pillanatok alatt felélénkítheted kerted, udvarod. Használata rendkívül egyszerű: nem kell hozzá semmilyen akkumulátor, kábel, kizárólag a nap erejével működik.03_28.jpg

Csak helyezd rá a kívánt vízfelületre és napsütés hatására a készülék alján levő szivattyú azonnal működésbe lép. A vízsugár intenzitása és magassága függ a nap erejétől, ezért ajánlatos olyan helyre tenni, ahol folyamatosan, közvetlenül éri a napfény. html9222.jpg

Ezt a sokoldalú csobogót bármilyen vízfelületen bevetheted: ideális medencébe, akváriumba, kerti tavakba, vízgyűjtő hordókba egyaránt. Ha nincs kerted, akkor sem kell aggódnod: olyan erkélyekre, teraszokra, ahol sok a napfény, tökéletes választás. Így a társasházban, panellakásban élőknek sem kell lemondaniuk a csobogó víz megnyugtató látványáról és hangjáról!

08_31.jpg

A szökőkutat a madarak is imádni fogják. Miután beüzemeled, a nyári forróságban biztosan rátalál majd néhány gyönyörű énekesmadár, hogy jókedvűen fürdőzzön alatta!

szokokut-05-madarak.gif

A szökőkút csobogása a remek frissítő a gyönyörű énekesmadaraknak is

A készülék 16 cm átmérőjű, rendkívül dizájnos külsejű, bármilyen kertbe jól illeszkedik. Többféle szórófejével különböző permetezési módokat állíthatsz be. A csobogó napeleme 20.000 óra teljesítménnyel bír, így hosszú éveken át szolgálhat kertedben. Próbáld ki Te is, és lazíts mellette a forró nyári napokon!

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik: 

 Miért válaszd Te is a napelemes szökőkutat?

- mert egy csodálatos kerti díszhez juthatsz általa
- mert remek hangulatot teremthetsz vele udvaron, teraszon, erkélyen
- mert a csobogó víz látványával és hangjával nyugtató hatást érhetsz el
- mert nem kell hozzá külön vezeték, elem vagy akkumulátor
- mert madáritatónak is tökéletes
- mert többféle szórási üzemmódot is beállíthatsz vele
- mert hosszú éveken át, üzemeltetési költség nélkül használhatod
- mert most fantasztikus nyári kedvezménnyel érheted el nálunk

11_16.jpg

A szökőkút most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Díszítsd fel Te is kerted, erkélyed ezzel a lélegzetelállító, önműködő csobogóval és teremts mesebeli hangulatot! A Nap Terméke blog születésnapi akciójában most lehengerlő bevezető áron érheted el a szökőkutat komplett csomagban a készlet erejéig. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a napelemes szökőkutat mindössze 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_8.jpg

__________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Vágnál, szeletelnél, hámoznál, de tompa a késed? Van kiút!

Te is imádsz a konyhában sürögni-forogni? Örömmel készítesz mennyei fogásokat családodnak? A főzés-sütés kiváló program lehet, ha megvannak rá a megfelelő eszközeid. Életlen késekkel azonban hatalmas nehézséget jelent bármilyen feladat. kes66.jpg

A kicsorbult, elkopott élű vágóeszközök vágás, szeletelés helyett inkább csak trancsíroznak. A hagyományos késélezők nem minden késhez jók, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Fedezd fel a késélezők legújabb generációját: egy ügyes találmánnyal 10 másodperc alatt nyerheted vissza késeid, szerszámaid régi élét. Mindezt különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül, biztonságosan! 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  keselezo2-uj_2.gif

A késélező különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet:

1. fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. fázis: megújítja, ideális alakúra formázza az élt

3. fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt kes21.jpg

Ez a 3-as hatás tökéletes recept ahhoz, hogy késeid úgy vágjanak, akár új korukban! A gyémántszemcsékkel bevont első fázis kisimítja az egyenetlenségeket, ezután a wolfram fázis precíz "V" alakú élt képez, míg végül a kerámia fázis csillogóvá, tartóssá varázsolja a pengét. 

poszt1_21.jpg

Képzeld el, mennyire jó érzés lesz, hogy nem kell többé tompa, kicsorbult késekkel vesződnöd! Érezd magad úgy, akár egy sztárséf a TV-ből: vágj, filézz, hámozz, apríts, szeletelj szemvillanás alatt!

Bemutató videó - figyeld, milyen remek vele az élezés:

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon a késélezőt, fogd meg erősen a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is kifogástalanul éles, megújult eszközödet!
906.jpg

Az élező nagyméretű és ergonomikus markolata, illetve csúszásmentes gumitalpa stabil, biztonságos fogást nyújt. Úgy alakították ki, hogy jobb és balkezesek egyaránt használhassák. Rendkívül tartós és erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje szavatolja, hogy hosszú éveken át szolgáljon neked a konyhában. kes12_4.jpg

Iratkozz fel most és Tiéd féláron a 3 fázisú gyémántbevonatos késélező!

Dolgozz Te is mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Másfél éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9html01.jpg

süti beállítások módosítása