Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bámulatos trükk, hogy tiszta maradjon a sütőd grillezésnél

Ezt látnod kell: nem ég oda vele semmi, az ízletes szaft is megmarad

2021. május 30. - naptermeke

Még nem vagy feliratkozva? Most 50% kedvezmény jár népszerű termékeinkre!

Másfél éves lett blogunk: ennek alkalmából szeretnénk megajándékozni hűséges olvasóinkat. Napról-napra újabb akciók várnak azokra, akik csatlakoznak email hírlevelünkhöz. Egy ingyenes feliratkozás után Te is jogosult lehetsz az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a tapadásmentes grill sütőlapot érhetik el kedvezményesen olvasóink. Ezzel a praktikus találmánnyal Te is káprázatosan ízletes grill ételeket süthetsz anélkül, hogy odaégetnéd őket. A sütőlapot most egy pizza áráért, mindössze 1.990 Ft-ért rendelheted meg, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Itt a nyár, irány a szabadba grillezni! Mutatjuk, hogyan tedd könnyebbé, ízletesebbé a sütést!

Hamarosan beköszönt a nyár, végre most már bátran lehet családi, baráti összejöveteleket, grillpartikat tartani. Remek program, mikor a család vagy a barátok együtt szorgoskodnak és varázsolnak végül ínycsiklandó fogásokat az asztalra. A szabadtűzi sütésnek van egy olyan hangulata, semmi máshoz nem hasonlítható aromája, amit a konyhában, zárt térben lehetetlen elérni. bbq9.jpg

Azonban a rácsos sütés sokszor nehézségekbe ütközik: odaéghet, leeshet, letapadhat az étel, ráadásul a takarítás utána felér egy kisebb rémálommal... bbq1.jpg

Ismerős látvány? A sütő tisztítása sokszor embert próbáló munka...

Tedd egyszerűvé a grillezést egy mozdulattal! Megérkezett egy ügyes találmány, mellyel elképesztően finomakat süthetsz anélkül, hogy odakapna vagy leesne az étel!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - nem potyog le az étel, tiszta marad a sütő, minden íz hasznosul!

A BBQ tapadásmentes sütőlapon káprázatosan egyszerű lesz elkészíteni bármilyen grill finomságot. Csak helyezd rá a rácsra a lapot, pakold tele jobbnál-jobb hozzávalókkal: rakhatsz rá húsokat, kolbászt, apróra vágott zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, lepényt vagy akár tojást is. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne! Nyiss egy új dimenziót a grillezésben és nyűgözd le szeretteid, baráti társaságod fenséges különlegességekkel! 2_8.jpg

Mivel a szaft sem csurog le, így semmilyen íz nem fog kárba veszni, minden fogás sokkal zamatosabb lesz, mintha pusztán csak a rácson sütnéd. Ne lepődj meg, ha a BBQ sütőlapon készült finomságok után mindenki repetát kér majd!bbqgif.gif

Mivel nem zsírozza össze a sütőt, így gyerekjáték lesz utána a takarítás: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, grillsütőd tiszta maradhat. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csap alatt vagy mosogatógépben is tisztítható. 

Mi a titka?

A sütőlap egy speciális teflonbevonatú, üvegszálas szövetből készült, mely 400 C°-ig tökéletesen hőálló, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelel, teljességgel biztonságosan használható, szagtalan, nem mérgező. 4_2.jpg

40x33 cm-es mérettel bír, rendkívül tartós, így több grillszezonon át szolgálatodra leszFaszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. 

Gondolj bele, milyen öröm lesz, hogy elfelejtheted a végeláthatatlan súrolást, tisztán tarthatod sütődet. A BBQ grill sütőlapon készült ételek után garantáltan megnyalja mindenki a 10 ujját!

Bemutató videó - nézd, milyen szuper vele a grillezés:

Mi mindent süthetsz rajta?

- bármilyen húst (pl. csirkét, sertést, halat, rákot)
- kolbászt
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat  13_15.jpg

Születésnapi akció: 2 db sütőlap most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Varázsolj Te is szeretteidnek, barátaidnak fejedelmi grill fogásokat az asztalra! A BBQ grill sütőlappal elfelejtheted a odaragadt, letapadó ételeket, a fárasztó takarítást.

Blogunk másfél éves születésnapi akciója alkalmából most brutális árelőnnyel, mindössze 1.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ! 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot 1.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_2.jpg

__________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Vágnál, szeletelnél, hámoznál, de tompa a késed? Van kiút!

Te is imádsz a konyhában sürögni-forogni? Örömmel készítesz mennyei fogásokat családodnak? A főzés-sütés kiváló program lehet, ha megvannak rá a megfelelő eszközeid. Életlen késekkel azonban hatalmas nehézséget jelent bármilyen feladat. kes66.jpg

A kicsorbult, elkopott élű vágóeszközök vágás, szeletelés helyett inkább csak trancsíroznak. A hagyományos késélezők nem minden késhez jók, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Fedezd fel a késélezők legújabb generációját: egy ügyes találmánnyal 10 másodperc alatt nyerheted vissza késeid, szerszámaid régi élét. Mindezt különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül, biztonságosan! 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  keselezo2-uj_2.gif

A késélező különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet:

1. fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. fázis: megújítja, ideális alakúra formázza az élt

3. fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt kes21.jpg

Ez a 3-as hatás tökéletes recept ahhoz, hogy késeid úgy vágjanak, akár új korukban! A gyémántszemcsékkel bevont első fázis kisimítja az egyenetlenségeket, ezután a wolfram fázis precíz "V" alakú élt képez, míg végül a kerámia fázis csillogóvá, tartóssá varázsolja a pengét. 

poszt1_21.jpg

Képzeld el, mennyire jó érzés lesz, hogy nem kell többé tompa, kicsorbult késekkel vesződnöd! Érezd magad úgy, akár egy sztárséf a TV-ből: vágj, filézz, hámozz, apríts, szeletelj szemvillanás alatt!

Bemutató videó - figyeld, milyen remek vele az élezés:

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon a késélezőt, fogd meg erősen a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is kifogástalanul éles, megújult eszközödet!
906.jpg

Az élező nagyméretű és ergonomikus markolata, illetve csúszásmentes gumitalpa stabil, biztonságos fogást nyújt. Úgy alakították ki, hogy jobb és balkezesek egyaránt használhassák. Rendkívül tartós és erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje szavatolja, hogy hosszú éveken át szolgáljon neked a konyhában. kes12_4.jpg

Iratkozz fel most és Tiéd féláron a 3 fázisú gyémántbevonatos késélező!

Dolgozz Te is mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Másfél éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9html01.jpg

süti beállítások módosítása