Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Jön a hőség: így védekezz kertben, erkélyen, lakásban!

Kétféle szenzációs megoldás, hogy ne sülj meg a közelgő nyári kánikulában

2021. május 19. - naptermeke

Most 2 nyári termék vár féláron, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Még tart rendkívüli születésnapi akciónk: a legnépszerűbb termékeinket akár 50%-os kedvezménnyel is elérheted, ha feliratkozol hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma 2 nyári termékhez juthatnak hozzá féláron, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. A frissítő párakapuval, valamint a Super Cool Box léghűtővel hatékonyan enyhítheted a hőséget. Előbbi kültéri, utóbbi beltéri használatra ajánlott. Készülj fel Te is a kánikulára, és szerezd be ezt a 2 zseniális találmányt most szezoneleji árelőnnyel!

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új kerti, háztartási, műszaki termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Készülj fel a kánikulára: 2 hatékony eszköz most szuper áron! 

Ugyan a mostani időjárás még nem ezt sugallja, de pár héten belül beköszönt az igazi nyár és vele együtt a komolyabb hőség is. Ha nem szeretnél megsülni a házban, a lakásban vagy a kertben, akkor itt az ideje, hogy megismerj két hasznos találmányt a meleg ellen!

blog1_1.jpg

Forró levegőt keringető ventilátorok és bonyolult beszerelésű, áramzabáló klímák helyett fedezz fel két takarékos, azonnali megoldást! 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon, vendéglátóhelyeken már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

parakapu_2.jpg

Hogyan működik?

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

ezgif_com-video-to-gif.gif

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Mire van szükséged a párakapuhoz?

Mindössze egy nyomás alatt levő csap kell hozzá, és máris könnyedén rákötheted a párakaput. 
Nem számít, hogy kertes házban vagy lakásban laksz: a párakapu használható udvaron, kertben, teraszon, nyaralóban vagy panel- és társasházak erkélyén. Emellett üzleti célra, éttermek, bárok, vendéglők, szállodák kerthelyiségeibe is kiváló.
html-fejlec_1.jpgA párakapu hűsítő készlet előnyei:

- azonnali, garantált hőmérséklet-csökkenés
- akár 10°C-os lehűlést nyújt
- víztakarékos (fogyasztása max. 2l/fúvóka óránként)
- zajtalan működésű
- könnyen felszerelhető
- bármilyen normál csappal használható
- szükség esetén tovább bővíthető
- megköti a port
- kertészetekben, növényeknél is alkalmazható
- otthoni és céges használatra is tökéletes

Bemutató videó - nézd, milyen jól hűsít:

A párakapu most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A párakapu kiváló kültéri fegyver a tikkasztó kánikula ellen. Készülj fel most a forró napokra és rendeld meg most a párkaput mindössze 1.990 Ft-ért születésnapi akciónkban!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a kültéri párakaput 1.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

p_irakapu_dekor_05.jpg

______________________________________

Super Cool Box mobil léghűtő - hűsölj bárhol kellemes vízpárával!

Mai másik frissítő ajánlatunkkal, a Super Cool Box mini léghűtővel rövid időn belül akár 5-6 fokkal is le tudod hűteni közvetlen környezeted. A finom, hűs vízpárának köszönhetően hatékonyan enyhíthetsz a tikkasztó melegen, akár otthon, műhelyben vagy irodában vagy. 

coolbox2_1.gif

Hogyan működik?

A készülék speciális vízhűtő technológiával beszívja a meleg levegőt, majd elindítja a víz párolgását és egy szűrő segítségével hideg levegőt bocsát ki. Csak töltsd meg hideg vízzel, kapcsold befordítsd magad felé a léghűtőt és már élvezheted is a felfrissülést! A Super Cool Box mellett jobban megy a pihenés, a munka és a tanulás is. 

2_3.jpg
A mellékelt USB kábel segítségével hálózati adapterről, PC-ről, laptopról vagy külső akkumulátorról is takarékosan üzemeltetheted. Kifejezetten csendes működésű, így háló- és gyerekszobába is ajánlott. 

A Super Cool Box amellett, hogy hűsít és párásít, még világítani is képes! Hangulatos LED világítása akár éjszakai jelzőfényként is szolgálhat. 

Kiknek ajánlott a Super Cool Box léghűtő?

- mindenkinek, aki gyors és garantált lehűlésre vágyik
- mindenkinek, akinek elege van a ventilátorokból
- mindenkinek, aki nem szeretne súlyos vagyonokat klímára költeni
- mindenkinek, aki forró helyen dolgozik
- panellakásban, tetőtérben lakóknak
- minden kisgyermekes családnak
- nyaraláshoz, utazáshoz készülőknek
- újdonságokat szeretőknekcool1_3.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen sok helyen tudod használni:

A mini léghűtő most csak 4.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Ne várd meg, míg beköszönt a döglesztő meleg! Ezt a fantasztikus felüdülést nyújtó hűsítő eszközt 4.990 Ft-os akciós áron érhetik el azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Super Cool Box-ot 4.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec1_20.jpg

süti beállítások módosítása