Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretsz kirándulni, városnézni? Ezt ne hagyd otthon!

Le fog nyűgözni: brutális nagyítású távcső, akár a zsebedben is elfér

2021. április 26. - naptermeke

Másfél éves lett blogunk - zseniális akciókkal készülünk minden feliratkozónknak

Még nem vagy feliratkozva? Blogunk másfél éves születésnapi akciójában most szenzációs ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár 50% kedvezménnyel is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet érhetik el féláron, mindössze 3.990 Ft-ért hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Itt a jó idő, irány ki a szabadba: ezzel felfedezheted a világot!

Végre itt a tavasz, újra fel lehet fedezni a természetet, ideális az idő városnézéshez, túrázáshoz, horgászáshoz. Szabad szemmel azonban nem mindig tudjuk olyan közelségből látni a dolgokat, ahogy azt mi szeretnénk.  

03_25.jpg

Nagy és nehézkes duplacsöves távcsövek helyett próbálj ki egy olyan kompakt messzelátót, ami akár a zsebedben is elfér. Ismerd meg a vadiúj egyszemes távcsövet, amivel akár több kilométer távolságba is elláthatsz! 

Egyszemes (monokuláris) távcső - láss mindent közelről, bárhol is vagy!

Az egyszemes (monokuláris) távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról van szó, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 

01_25.jpg

Mitől ilyen különleges?

A távcső 16x-os nagyításának hála, a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. Erős gumibevonata csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít számodra. 

515.jpg

A nagy fényerejű optika szürkületkor, esős, ködös időben sem hagy cserben, jobban láthatod vele a részleteket még mostoha körülmények között is.62_3.jpg

A távcső rendkívül strapabíró, vízálló gumibevonattal bír. Könnyen elfér bármilyen táskában vagy akár a zsebedben is. 

Ezzel a sokoldalú kukkerrel olyan érdekes dolgokat is felfedezhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet.

Bemutató videó: nézd, milyen csodás képet nyújt:

 

Mi mindenhez használhatod?

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: lásd új szemszögből a természet lebilincselő alkotásait, vegyél szemügyre bármit 16-szor közelebbről.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti remekművek, apró részletek tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz, anélkül, hogy megzavarnád az állatokat.

fejlec2_10.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Csillagászathoz, égi jelenségek vizsgálatához: tanulmányozhatod a csillagképeket, bolygóegyüttállásokat, valamint közelebbre hozhatsz egy holdfogyatkozást, csillaghullást is.

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: amint hamarosan lehetőség lesz rá, vidd magaddal az egyszemes távcsövet és hozd a szemed elé az eseményeket, nézd kedvenc énekesed, színészed, sportolód testközelből!

Az egyszemes távcső most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ne szalassz el semmilyen érdekességet, lásd új nézőpontból a világot! Fedezz fel eddig ismeretlen dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást ezzel a sokoldalú találmánnyal! Az egyszemes távcsövet most féláron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, otthoni, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

58_6.jpg

_________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK: 

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása