Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Felújítasz, dekorálsz? Ne kínlódj többé fúróval, csavarokkal!

Ügyes trükk, hogy fúrás nélkül rögzíts szinte bármit falra, csempére, bútorra

2021. március 06. - naptermeke

1 évesek lettünk: minden feliratkozónak 50% kedvezményt adunk egyes termékekre!

1 éves születésnapját ünnepli blogunk, ezért fergeteges akciókkal várunk Téged is napról-napra. Mindössze egy ingyenes feliratkozásra lesz szükséged, és máris jogosult vagy az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a zseniális Ivy Grip ragasztószalagot érhetik el fél áron, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel a szupererős kétoldalú ragasztóval fúrás, csavarozás nélkül rögzíthetsz szinte bármit a falra, ajtóra, csempére, bútorokra. A ragasztót most mindössze 4.990 Ft érheted el 2 db-os csomagban, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.  

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb háztartási, műszaki termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Rögzíteni szeretnél valamit, de nincs kedved fúróval, tiplikkel, csavarokkal kínlódni? Van megoldás!

Feltennéd kedvenc képedet a falra? Kiraknál egy divatos dekorációt? Esetleg akasztót vagy polcot szerelnél a fürdőszobába? Idáig fúróval, kalapáccsal, csavarokkal és szögekkel kellett kínlódnod, ha ezeket a feladatokat el akartad végezni. Ennek mától vége!

ivy7.jpg

Ne küszködj többé fúróval, mutatunk jobb ötletet!

Egy fantasztikus újdonsággal anélkül rögzíthetsz bármit, hogy ki kéne lyuggatnod az adott felületet. Fedezd fel most és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

Ivy Grip Nano - extrém erővel bíró, víz- és időjárás-álló, kétoldalas ragasztószalag 

A Ivy Grip Nano-val mostantól szemvillanás alatt rakhatod fel dísztárgyaidat, eszközeidet, ahova szeretnéd. Ez a varázslatos kétoldalú szalag szupererősen ragaszt, ugyanakkor leszedhető, lemosható, többször is felhasználható újdonság. Víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, csempén, üvegen, bútoron, emellett vízálló, kül- és beltérre egyaránt alkalmas megoldás.   ivygif04_1.gif

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy mostantól nem kell bármilyen apróság miatt elővenned a fúrót, kalapácsot. Dekoráld ki, újítsd meg otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül: a mostani tavaszi időszak a legjobb alkalom minderre!

Hogyan kell felragasztani?

Az Ivy Grip-hez nem szükséges különösebb kézügyesség: vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méteres hosszúságban érheted el. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod. 05_24.jpg

Mi mindenre alkalmas? 

Az Ivy Grip felhasználásának szinte csak a képzelet szab határt. Íme, néhány gyakorlati példa, mi mindenre jó:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged
- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed html26.jpg

 Bemutató videó – nézd, milyen sokoldalú:

 1+1 ajánlat: 2 db szalag most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Használd Te is a tartós, univerzális Ivy Grip Nano-t és felejtsd el az idegőrlő, fárasztó fúrást, csavarozást! Születésnapi akciónk keretében most 2 db szalagot kapsz 1 áráért. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol e-mail hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

 
Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem.  

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Ivy Grip Nano csomagot 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 20.jpg

 ___________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnél nagy fényerővel, takarékosan világítani egész évben?

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel tudnak világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása