Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is csúszik a cipőd a jeges, havas időben?

Kemény fagyra okos trükk: csúszásgátló megoldással nem fogsz többé elesni

2021. február 12. - naptermeke

Vigyázat: lefagyott, csúszós járdák mindenütt! Mutatjuk, hogyan védekezz!

Kemény fagyok érkeztek a napokban, a járdák sok helyen valóságos jégpáncéllá változtak. Ilyenkor nagyon könnyű elesni: bármikor történhet zúzódással, ficammal vagy végtagtörésessel járó baleset. csuszas4.jpg

A következő napokban is marad a zord hideg - ha nem szeretnéd megütni magad, jó, ha felkészülsz: egy ügyes találmánnyal rendkívüli tapadást adhatsz lábbelidnek, így nem fogsz elcsúszni a jeges, havas járdákon sem. 

Csúszásgátló cipőtalp - segít, hogy ne ess el a jégen, havon, ónos esőben sem

Bármilyen cipőd, csizmád vagy bakancsod is legyen, a csúszásgátló cipőtalppal néhány mozdulattal csúszásmentessé varázsolhatod. Ez a különleges kialakítású találmány segít, hogy biztonságosan közlekedj a legcsúszósabb talajon is. posztgif.gif

Mitől tapad ilyen jól?

A cipőtalpat elöl 6, hátul 4 db különleges acél tüskével vértezték fel. A tüskék belefúródnak a jégbe vagy hóba, ezáltal maximális tapadást nyújtanak számodra. fejlec1_19.jpg

Hogyan kell felvenni?

Mi sem egyszerűbb: csak bújtasd bele lábbelid orrát, majd sarkát, és már indulhatsz is! A cipőtalpat többféle méretben (37-46-osnak megfelelő M, L vagy XL-es változatban) érheted el, férfiak és nők számára is alkalmas. Úgy alakították ki, hogy semmilyen tevékenység közben ne akadályozzon. Használd bátran séta, munka, túrázás vagy téli sportolás alatt és élvezd a csúszásmentes közlekedést, teljes biztonságot!

23_1.jpg

Ezzel a strapabíró, pillanatok alatt felvehető talppal nem kell félned, hogy elesel a csúszós járdákon és megütöd magad. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól működik:

 Kiknek ajánlott a csúszásgátló cipőtalp?

- időseknek, nőknek, gyermekeknek
- várandós kismamáknak
- kültéren dolgozóknak, munkásoknak
- kirándulóknak, túrázóknak
- síelőknek, téli sportokat űzőknek
- mindenkinek, aki meg szeretné védeni magát, családtagjait az elcsúszástól

csuszas5.jpg

1 pár csúszásgátló cipőtalp most csak 1.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Készülj a komoly mínuszok ellen: óvd meg saját magad, szeretteid, idősebb rokonaid az eleséstől ezzel a kiváló minőségű eszközzel. 

Blogunk egy éves születésnapi akciójában egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 1.990 Ft-ért lehet Tiéd a csúszásgátló cipőtalp. Minden csomagban 2 db (egy pár) cipőtalpat találsz az általad választott méretben (M, L vagy XL-es változatban kérheted).

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, egészségmegőrző ajánlatokról sem.

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a csúszásgátló cipőtalpat elképesztő, 1.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

  04_19.jpg

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Nem vágnak elég jól a késeid? Mutatjuk, hogyan élezd meg őket pillanatok alatt!

Te is meguntad a tompa, életlen késekkel való küszködést? Csorba, kopott pengével kész rémálom bármilyen feladat. A hagyományos késélezők azonban gyakran használhatatlanok: nem jók minden eszközhöz, ráadásul kárt is tehetnek a pengében. Ne szenvedj többet régi, elavult élezőkkel!kes24.jpg

A Nap Terméke blog elhozta neked a késélezők legújabb generációját: a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel villámgyorsan, különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül teheted szuperélessé vágóeszközeidet. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - 10 másodperc alatt éles, polírozott kések!

Az új gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy egyéb éllel rendelkező szerszámod. kes23.jpg

Titka az egyedülálló 3 fázisú technológiában rejlik, mellyel eszközeid visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.  

Mit jelent ez?  

A 3 élezőfázis más-más jótékony hatást fejt ki a pengére, ezáltal a végeredmény lényegesen precízebb lesz, mint a hagyományos élezők esetében, késeid sokkal jobban fognak vágni, ráadásul ellenállóbbak is lesznek a karcolásokkal szemben.kes21.jpg

1. A gyémántszemcsékkel bevont fej képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz. 05_22.jpg

Előtte-utána: mostantól késeid úgy vágnak majd, mint fénykorukban!

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon az késélezőt, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

keselezo2-uj_1.gif

Jó hír, hogy az élezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

Bemutató videó - nézd, mennyire könnyen lehet vele élezni:

 

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A késélezővel olyan késeket is megélezhetsz, melyekről korábban már lemondtál. A megújult, szuperéles eszközökkel úgy fogod magad érezni, akár egy sztárséf a TV-ből: hámozz, vágj, filézz, apríts mindent könnyedén!

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!  kes12_2.jpg

süti beállítások módosítása