Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ferdén állnak a lábujjaid? Így szépítsd meg őket tavaszra!

Fájó bütyök, kidörzsölt ujjak ellen is bevethető módszer

2021. február 04. - naptermeke

1 évesek lettünk - most igazán ütős kedvezmények várnak!

1 éves a Nap Terméke blog, ennek alkalmából napról-napra hatalmas akciókkal várunk mindenkit. Egy ingyenes hírlevél feliratkozás után nagyszerű kedvezményekre leszel jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a Toe Corrector lábujj távtartót érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a könnyen használható találmánnyal fokozatosan egyenesítheted ki görbe lábujjaidat, csökkentheted a sajgó érzetet, a kidörzsölést. Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, és máris Tiéd lehet 3.990 Ft-os szuperáron a Toe Corrector. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új szépség-egészség termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Zavar, hogy görbén állnak a lábujjaid? Gyakran kidörzsöli a cipő? Így számolj le a kínokkal!

Hazánkban is sok embert érint a lábujjak ferdesége. Ez lehet a nagylábujj vagy a 2. és 3. lábujj deformációja: előbbi esetben bütyökről, többinél kalapácsujjról beszélhetünk. lab61.jpg

A görbeséget sokszor a nem megfelelő, szűk cipők, a lúdtalp, illetve egyes genetikai okok is előidézhetik. Ha Te sem szívesen jársz nyitott cipőkben ferde lábujjaid miatt, gyakori fájdalmak kínoznak, akkor itt az ideje, hogy tegyél most lábaid szépségéért, egészségéért! A súlyos deformáció már csak fájdalmas műtét és hosszú rehabilitáció árán gyógyítható - előzd meg a komoly elváltozásokat! Egy ügyes eszközzel lábujjaidat helyes irányba állíthatod, csökkentheted a fájdalmakat. 

Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó - természetes helyzetükbe állítja a lábujjaidat!

A rendkívül kényelmesen viselhető Toe Correctorral megelőzheted a lábujjak elferdülését, emellett már kezdődő deformáció ellen is használhatod. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról, már rövid időn belül csökkentheted a kidörzsölést, enyhíthetsz a görbeségen. Mindezt fájdalmak nélkül, pihenés, mozgás vagy akár munka közben is!lab6_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A távtartó 5 gyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe állítja ujjaidat. Ezzel azt érheted el, hogy a lábujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. A Toe Correctorral csökken a kidörzsölés kockázata, akár heteken belül mérséklődhet a fájdalom. Ez a komfortos találmány segíti a járást, javítja az egyensúlyt, ezáltal a testtartásod is sokkal szebb lesz. lab4_1.jpg

Hogyan kell használni?

A lábujj távtartót pillanatok alatt, egyszerűen felveheted: csak húzd az ujjaidra egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyikrea  szilikongyűrűket, és máris elkezdi jótékony hatását. Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas. labujj2_2.gif

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- akik meg szeretnék szépíteni lábaikat a közelgő tavaszra, nyárra
- akik gyakran viselnek hegyes orrú, szűkebb cipőket, magassarkút
- akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladásokat
- akik már kialakult deformációtól, bütyöktől, kalapácsujjtól szenvednek
- akiknek gyakran kidörzsöli lábukat a cipő, sokszor fáj a lábuk
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak, sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek (pl. boltosok, fodrászok, takarítók)
- időseknek, ízületi panaszoktól szenvedőkneklevel1_12.jpg

Egyenesítsd ki lábujjaidat egyszerűen!

Elég a görbeségből, a sajgó érzésből! Használd Te is a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót minden nap és vedd fel a harcot a fájdalmakkal és a deformációval! Képzeld el, milyen jó lesz, hogy tavaszra-nyárra ismét bátran vehetsz fel nyitott cipőket, nem kell többé takargatnod lábujjaidat. 

A Toe Correctort most szenzációs 3.990 Ft-os áron érheted el egy ingyenes feliratkozás után. Minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót kapsz, így jobb és bal lábadon is használhatod egyszerre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

00_4.jpg

 ____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

Brutális újévi napelemes lámpa vásár!

Eleged van a sötétségből házad, teraszod, kocsibejáród vagy üzleted körül? Jó lenne egy erősebb világítás, de nem szívesen kábeleznéd körbe az egész udvart? Időigényes és temérdek pénzbe kerülő megoldások helyett ismerd meg azt a hatékony fényforrást, ami az utóbbi időben valósággal letarolta a piacot!

napelem1.jpgA napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, kábelmentesen világíthatsz kültéren, ahol csak szeretnél. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - csúcsmodern, gazdaságos, nagyerejű fényforrás

Vége a sötétben való botorkálásnak: végre itt egy lámpa, amit nem kell hosszú órákig szerelgetned, állítgatnod: a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát úgy tervezték, hogy akár egy mozdulattal feltehesd a falra. Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

led51.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény-, valamint mozgásérzékelővel rendelkezik: sötétség esetén azonnal készenlétbe állítja magát, ezt követően, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, 30 mp-re felkapcsol a világítás. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fény. 
poszt2-napelem.gif

A lámpát 20 db hideg fehér LED-del látták el, melyek tartósan, nagy fényerővel képesek világítani. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa kialakításakor az egyik fő szempont volt, hogy egész évben jól használható legyen. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a kiemelkedő világítást.

04_21.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Hová érdemes szerelni? Mennyi lámpára van szükség?

A fényvetőt a csomagban levő csavarokkal és tiplikkel könnyedén felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni a legjobb érzékeléshez. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

led-kert.jpg

Ideális megoldás ház köré, udvarra, teraszra, erkélyre, garázsokhoz, kocsibejárókhoz. Üzleti célra, így boltokhoz, vendéglátóhelyekhez, telephelyekre is nagyszerű. 

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

süti beállítások módosítása