Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Munkához, szereléshez, horgászáshoz: itt a zseniális fejlámpa!

Brutális erejű fényforrás, amivel a kezed is szabadon maradhat

2021. január 07. - naptermeke

A hagyományos elemlámpáknak befellegzett: válts Te is új típusú fényforrásra!

Egy megbízható fényforrás létfontosságú, akár kirándulni, nyaralni, kerékpározni vagy horgászni indulsz. Szerelésnél, barkácsolásnál is aranyat érhet, ha jól látsz. A hagyományos zseblámpák azonban nagyon hamar lemerülnek, égőjük pedig gyorsan kiég. Ráadásul hosszú távon kényelmetlen őket kézben tartani.

fejlampa1.jpgA normál zseblámpákat állandóan fogni kell, emellett kevés fényt adnak

Mit szólnál egy modern, kényelmes megoldáshoz? A Nap Terméke ezúttal a CREE LED-del szerelt fejlámpa, mellyel hatalmas fényerővel, energiatakarékosan világíthatsz, bármerre is jársz!

CREE LED fejlámpa - új technológiás, időjárás-álló fényvető 

A CREE LED fejlámpával mindkét kezed szabadon marad, így nem fog zavarni semmilyen tevékenység közben. Túrázz, biciklizz, horgássz vagy szerelj, erős gumipántjával biztosan nem esik le rólad.

Fő előnye, hogy akár 200 méterre is képes elvilágítani, ráadásul többféle világítási üzemmóddal bír. Fénye fókuszálható, így közelre és távolra egyaránt alkalmas. Rendkívül strapabíró, csepp- és porálló házat kapott, kiállja az ütéseket és a zord időjárást is. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 2_5.jpg

Hogyan működik? 

A lámpa beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy többé nem kell elemekkel szenvedned!

5_7.jpg

A legújabb CREE LED technológiának köszönhetően a lámpa élettartama elképesztő, 100.000 óra! 

Mi mindenhez ajánlott a fejlámpa?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhoz
horgaszas.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen messzire elvilágít:

Születésnapi ajánlatunk: a fejlámpa most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozást követően!

Tedd egyszerűbbé életed a sokoldalú CREE LED fejlámpával! A minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 1 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

____________________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Egyszemes (monokuláris) távcső - vegyél szemügyre bármit, egyszerűen!

Az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: legyen szó közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 

Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt kialakítású!

55_5.jpg

Mitől ilyen különleges?

A távcsövet 16x-os nagyításra képes lencsékkel látták el, 1.5 m távolságból a végtelenbe tudsz vele fókuszálni. A teljesen tükröződésmentes optika révén nem kell tartanod a becsillanásoktól, tisztán és élesen figyelheted meg a téged érdeklő dolgokat. 

6_5.jpg

A távcső egy csúszásmentes, gumírozott, teljességgel vízálló bevonatot kapott, bármilyen évszakban jól használható. Olyan érdekességeket is fel tudsz vele fedezni, melyeket szabad szemmel lehetetlen lenne! 

Nézd, milyen jól közelre hoz mindent:

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz
  • városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához
  • rendezvényekhez, sporteseményekhez

52.jpg

2 egyszerű lépés, és tiéd 2.990 Ft-os áron az egyszemes távcső

Ne maradj le semmilyen érdekességről, lásd új nézőpontból a világot! Ezt a könnyen használható, strapabíró, univerzális távcsövet most 2.990 Ft-os áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

23_5.jpg

 

süti beállítások módosítása