Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is csúszik a cipőd télen?

Jönnek a fagyok: készülj fel egy ügyes találmánnyal, hogy ne ess el többé!

2021. január 05. - naptermeke

Figyelem: hamarosan fagyosak lesznek a járdák, így közlekedj biztonsággal!

Ugyan eddig enyhébb volt a tél, a napokban megmutatja igazi arcát a hideg évszak. A hét második felétől éjszakai fagyokra, több helyen havazásra is lehet számítani. 

idojaras-0105.jpg

A mínuszok miatt sokfelé csúszósak lehetnek a járdák, idén is megnőhet a ficammal, zúzódással, végtagtöréssel járó balesetek száma. 

csuszas3.jpgMég nem késő felkészülni: a csúszásgátló cipőtalppal hatékonyan védekezhetsz az elcsúszás ellen. Ezt a remek tapadást biztosító találmányt most fantasztikus egy éves születésnapi akcióban érheted el blogunkon keresztül. 

Csúszásgátló cipőtalp - bármilyen lábbelinek kiváló tapadást biztosít jég, hó, ónos eső esetén

A csúszásgátló cipőtalppal néhány pillanat alatt csúszásmentessé teheted cipődet, csizmádat vagy bakancsodat. Jöhet jég, hó vagy ónos eső, többé nem kell félned, hogy elesel és csúnyán megütöd magad. 

posztgif.gif

Hogyan működik?

A cipőtalpat speciális acél tüskékkel látták el. Elöl 6, hátul 4 tüske biztosítja számodra a kifogástalan tapadást bármilyen felületen. 

fejlecbe_1.jpg

Hogyan kell használni?

Egyszerűen bújtasd bele lábbelid orrát, majd sarkát, és már indulhatsz is! A cipőtalpat többféle méretben (37-46-osnak megfelelő M, L vagy XL-es változatban) érheted el, hölgyek és urak számára is alkalmas. Úgy alakították ki, hogy semmilyen tevékenység közben ne akadályozzon. Használd bátran séta, munka, túrázás vagy téli sportolás közben és élvezd a csúszásmentes közlekedést, teljes biztonságot!

23_1.jpg

A cipőtalp ajánlott mindenkinek, aki szeretné megvédeni saját magát, szeretteit, idős rokonait az eleséstől. Kültéri dolgozóknak, munkásoknak, kirándulóknak, túrázóknak, várandós kismamáknak különösen javasolt. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól tapad:

Születésnapi akció: 1 pár cipőtalp most csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Miért várnál addig, míg elcsúszol és megütöd magad? Gondoskodj saját magad és családtagjaid védelméről ezzel kiváló minőségű eszközzel!

Blogunk egy éves születésnapi akciójában egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a csúszásgátló cipőtalp. Minden csomagban 2 db (egy pár) cipőtalpat találsz az általad választott méretben (M, L vagy XL-es változatban kérheted).

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, egészségmegőrző ajánlatokról sem.

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a csúszásgátló cipőtalpat 2.990 Ft-os ünnepi áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

  04_19.jpg

 

süti beállítások módosítása