Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem hittük el, mire képes ez a távcső

Kirándulóknak, városnézőknek kihagyhatatlan - most brutális árelőnnyel! 

2020. december 30. - naptermeke

Egyéves lett blogunk: szenzációs kedvezményhez juthatsz egy ingyenes feliratkozás után

Blogunkon immár egy éve szállítjuk nektek a legújabb akciókat, szuper ajándékötleteket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról.  

Úgy döntöttünk, hogy az egyik népszerű termékünket most HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre: kattints ide az ingyenes feliratkozáshoz!

Ez a termék most az egyszemes távcső, mely hű társad lehet kirándulás, túrázás, városnézés során. Ezzel a sokoldalú messzelátóval káprázatos látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. A távcsövet most 50%-kal kedvezőbben, 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás 100%-ig, ingyenes, villámgyors és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is egyből megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyszemes (monokuláris) távcső - vegyél szemügyre bármit, egyszerűen!

Az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: legyen szó közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 

Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt kialakítású!

55_5.jpg

Mitől ilyen különleges?

A távcsövet 16x-os nagyításra képes lencsékkel látták el, 1.5 m távolságból a végtelenbe tudsz vele fókuszálni. A teljesen tükröződésmentes optika révén nem kell tartanod a becsillanásoktól, tisztán és élesen figyelheted meg a téged érdeklő dolgokat. 

6_5.jpg

A távcső egy csúszásmentes, gumírozott, teljességgel vízálló bevonatot kapott, bármilyen évszakban jól használható. Olyan érdekességeket is fel tudsz vele fedezni, melyeket szabad szemmel lehetetlen lenne! 

Nézd, milyen jól közelre hoz mindent:

Mi mindenhez ajánlott?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz
  • városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászáshoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához
  • rendezvényekhez, sporteseményekhez

52.jpg

2 egyszerű lépés, és tiéd 2.990 Ft-os áron az egyszemes távcső

Ne maradj le semmilyen érdekességről, lásd új nézőpontból a világot! Ezt a könnyen használható, strapabíró, univerzális távcsövet most 2.990 Ft-os áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

23_5.jpg

 

süti beállítások módosítása