Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ferdék a lábujjaid? Itt a módszer a görbe ujjak ellen!

Zseniális fegyver a bütyök és a kalapácsujj megelőzésére

2020. december 18. - naptermeke

Görbe lábujj, kezdődő bütyök kínoz? Így tegyél a fájdalmak ellen, mielőtt késő lesz!

Neked sem állnak egyenesen lábujjaid? Gyakran kidörzsöli a cipő a lábad? Sokan szenvednek hazánkban is hasonló kínoktól: csaknem minden harmadik embert érint a lábujjak elváltozása, ezek közé tartozik a bütyök és kalapácsujj is. toe14.jpg

A bütyök a nagylábujj deformációja, míg a kalapácsujj rendszerint a 2. és a 3. lábujj befelé hajlása, elferdülése. Közös bennük, hogyha nem figyelünk oda rá időben, súlyos gyulladást, vérhólyagot vagy akár mozgásképtelenséget is okozhatnak. Előrehaladott állapotban már csak műtéttel és fájdalmas, hosszú rehabilitációval kezelhetők. 

toe-corrector2.jpg

Ne késlekedj, tegyél most lábaid szépségéért és egészségéért! A tél a legjobb időszak, hogy lábujjaid visszanyerjék természetes helyzetüket, hogy aztán tavasszal és nyáron újra magabiztosan járhass nyitott cipőkben. Tarts velünk és fedezz fel egy hatékony módszert a ferde lábujjak ellen!

Toe Corrector lábujj távtartó - segít, hogy lábujjaid újra egyenesen álljanak!

A Toe Corrector távtartóval lábujjaid ismét eredeti pozíciójukba állhatnak vissza. A tapasztalatok szerint 1 hónap rendszeres használat után látványos eredményeket lehet elérni. 

toe13.jpg

Ez az ortopédusok segítségével megalkotott, rendkívül puha szilikonból készült lábtartó fokozatosan, napról-napra állítja helyre a deformációt, emellett védi az ujjakat a kidörzsöléstől is. Nagy előnye, hogy egész nap veled lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is. 

08_22.jpgHogyan hat?

A távtartó megfelelően elválasztja és egyenesen tartja ujjaidat. Ezzel, hogy természetes helyzetükbe kényszeríti az ujjakat, azok elkezdenek kiegyenesedni. Sőt, mivel enyhít a lábra nehezedő nyomáson is, ezért tartásod és járásod sokkal szebb, magabiztosabb lehet. Kialakult vagy már kezdődő bütyök és kalapácsujj ellen, valamint megelőzésre is kiváló. labujj2_1.gif

Hogyan kell felvenni?

Húzd fel egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyik ujjadra a szilikongyűrűket, és már kész is vagy! Olyannyira kényelmes, hogy egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Mivel univerzális méretű, jól nyúlik, így hölgyek és urak számára is alkalmas. lab6_1.jpg

 Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- mindenkinek, akik görbe lábujjaktól, kalapácsujjtól, bütyöktől szenvednek
- akik szeretnék megelőzni a lábujjak fájdalmas betegségeit
- akik szeretnék megszépíteni lábaikat tavaszra, nyárra
- aktív életmódot élőknek, sportolóknak, futóknak, kocogóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- akik javítani szeretnének testtartásukon, járásukon

toe10.jpg

Káprázatos téli kedvezmény: 2 db lábujj távtartó most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat, előzd meg a súlyos bütyköt és kalapácsujj betegséget! Ha most elkezded használni a Toe Correctort, tavaszra, nyárra ujjaid újra egyenesen állhatnak!

Téli akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót kapsz szenzációs 3.990 Ft-os áron. Kattints az alábbi megrendelő linkre és néhány munkanapon belül kiszállítjuk a csomagot:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

toe4_2.jpg

süti beállítások módosítása