Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is csúszkál a cipőd télen? Van megoldás!

Itt a cipőre, csizmára is jó csúszásgátló, nem fogsz többé elesni!  

2020. december 16. - naptermeke

Vigyázat, fagyos, ónos esős járdák!

A hajnali fagyok, az ónos eső miatt rendkívül csúszósak tudnak lenni a járdák. A sokszor jégpáncéllá váló utakon gyakoriak a zúzódással, ficammal, végtagtöréssel járó balesetek. A kismamák, az idősek, a nehezen mozgók különösen veszélyeztetettek ebből a szempontól. Mivel a tél nagy része még hátra van, nem késő felkészülni a közelgő jeges időjárásra. csuszas2.jpg

Ha Te is gyakran mozogsz kint és nem akarod csúnyán megütni magad, vagy meg szeretnéd óvni szeretteidet, családtagjaidat az eleséstől, akkor fedezz fel egy egyszerű, hatékony megoldást a csúszós járdák ellen!

Csúszásgátló cipőtalp - biztonságos közlekedés jeges, havas, ónos esős felületeken is!

A csúszásgátló cipőtalppal tökéletesen csúszásmentessé teheted lábbelidet. Legyen szó cipőről, bakancsról vagy csizmáról, egycsapásra fantasztikus tapadást érhetsz el. Sétálj mostantól akár jeges, havas vagy ónos esővel borított járdán, többé nem kell félned, hogy elcsúszol és kificamítod, megütöd valamidet. 

20_4.jpg

Gondolj bele, milyen jó érzés lesz úgy közlekedni, hogy nem fogsz megcsúszni: innentől kezdve biztonságosan sétálhatsz, lépcsőzhetsz, szaladhatsz vagy cipekedhetsz bárhol.

posztgif_2.gif

Csúszásgátló talppal nem fogsz többé elesni: élvezd Te is maximális tapadást!

Hogyan működik? 

A csúszásgátló felületét elöl 6, hátul 4 db speciális tüskével szerelték fel. Ezek a tüskék gondoskodnak róla, hogy cipőd minden helyzetben megfelelően tapadjon. Az erős gumipántok remekül tartanak, így a talp nem csúszkál, nem mozdul el járás közben. 22_2.jpg

 Hogyan kell felvenni?

Csak bújtasd bele lábbelid orrád, majd sarkát, és már mehetsz is! A cipőtalpat 37-46-os méretig érheted el, férfiak és nők számára is alkalmas. Nem akadályoz semmiben, így egész nap rajtad lehet, sétálhatsz, dolgozhatsz vagy túrázhatsz is benne. 
23_3.jpg

 Bemutató videó - nézd, milyen jó benne közlekedni:

Kiknek ajánlott a csúszásgátló cipőtalp?

A cipőtalpat mindenkinek ajánljuk, aki szeretne biztonságosan sétálni a téli időben. Időseknek, várandós kismamáknak, kültéri dolgozóknak, kirándulóknak, túrázóknak, sielőknek különösen javasolt. 

boldog-emberek_1.jpg

Fantasztikus téli akció: a cipőtalp csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Mivel nemrég egyéves lett a Nap Terméke blog, ezért úgy döntöttünk, hogy különleges ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak. Egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a csúszásgátló cipőtalp. Minden csomagban 2 db (egy pár) cipőtalpat találsz az általad választott méretben (M, L vagy XL-es változatban kérheted).

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést, élj a kedvezménnyel:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni ajánlatokról sem.

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a csúszásgátló cipőtalpat 2.990 Ft-os ünnepi áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

04_19.jpg

süti beállítások módosítása