Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Brutálisan hatékony ez a késélező

Pár húzással megújíthatsz vele bármilyen kést, ollót, szerszámot. 

2020. december 04. - naptermeke

Szeretnél végre egy jól működő késélező módszert?

Biztosan Te is próbálkoztál már különféle késélezőkkel, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Sajnos a  hagyományos élezők jelentős része nem minden fajta késhez jó, nem élez eléggé precízen, ráadásul kárt is tehet a pengében. Így akár az is megeshet, hogy végleg búcsút inthetsz kedvenc késedtől... 

kes1_1.jpgA hagyományos késélezőkkel sokszor csak küszködés van...

Megérkezett a felmentősereg! Ügyes mérnökök megalkották a 3 fázisú késélezőt: ez a gyémántszemcsékkel is ellátott találmány néhány pillanat alatt, biztonságosan teszi szuperélessé eszközeidet. Legyen szó késről, ollóról vagy bármilyen éllel rendelkező szerszámról, gyorsan és hatékonyan használhatod. Tarts velünk, és tudd meg, hogyan kell használni és hol szerezheted be!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - megérkezett a késélezők legújabb generációja!

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündököl! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés. 02_13.jpg

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéidet tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

05_17.jpg

Mi ez a 3 fázis?

1. Az első fázisban a gyémántszemcsékkel bevont élezővájat képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A második wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge a megfelelő "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, amiért a kerámia élezőfej felel. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz.  66_1.jpg

Hogyan kell használni?

Mindössze annyi a dolgod, hogy egy stabil asztalon elhelyezed az élezőt, majd az egyik kezeddel szorosan megfogod a markolatot. Ezután a másik kezeddel áthúzod a késeket az egyes fázisokon magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét.

A legjobb eredményhez mind a 3 fázison ajánlott végigmenni. Kerámia kések élezéséhez a 3. kerámia fázist ajánljuk. Ha végeztél, öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból és már kész is vagy!

12_1.gif

A késélező nagyméretű és ergonomikus markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik, így biztonságosan használhatod. Jobb és balkezesek számára is alkalmas. Rendkívül masszív és tartós felépítése, strapabíró élezőfeje révén ez a késélező még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.   

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékonyan élez:

Születésnapi ajánlatunk: a gyémántbevonatos késélező most csak 3.990 egy ingyenes feliratkozás után

Mivel nemrég 1 éves lett a blogunk, ezért különleges ajánlattal készültünk olvasóinknak: születésnapunk alkalmából most mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd a 3 fázisú késélező. Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést és máris tiéd ez a sokoldalú eszköz:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt szenzációs 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

912.jpg

süti beállítások módosítása