Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Káprázatos téli LED lámpa vásár

Megoldás a korai sötétségre: napelemes, brutális erejű fényforrás

2020. november 22. - naptermeke

Te is utálod, hogy már 4 órakor sötét van? 

Most már nagyon korán sötétedik, éppen ezért, ha nincs megfelelő világításod házad, üzleted, telephelyed körül, akkor sok esetben vaksötétben kell mászkálnod, ami nem igazán kellemes ilyenkor. A normál lámpák fénye általában nagyon gyenge, ahhoz képest, hogy mennyire sok áramot elfogyasztanak. Nem beszélve arról, hogy folyton le és fel kell őket kapcsolgatni, ráadásul élettartamuk is legtöbbször nagyon rövid. 

haz1.jpg

Ha neked is eleged van a sötétségből, akkor itt az ideje, hogy felfedezd az ultramodern, napelemmel és mozgásérzékelővel is ellátott LED lámpát: ezzel a sokoldalú fényforrással egész udvarod, kerted vagy üzleted körüli területet is bevilágíthatod. 

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - elképesztő erejű, automatikusan felkapcsolódó fényvető kültérre

Képzelj el egy lámpát, ami a közelébe érve rögtön felkapcsolódik. Amint nem érzékel további mozgást, azonnal lekapcsol. Mindezt vezeték nélkül, kényelmesen, 0 forintos üzemeltetési költséggel! A napelemes, mozgás- és fényszenzorral felvértezett LED lámpával mindezt elérheted!

poszt3_3.gif

A lámpa tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbben üzembe lehessen helyezni. Nem lesz szükséged kábelekre, hosszadalmas szerelésre. Ezt a nagy erejű fényvetőt a csomagban levő csavarral vagy tiplivel pillanatok alatt felrakhatod falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra. 20 db csúcsminőségű chip LED-je gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. 

Hogyan működik? 

A lámpa nappal töltődik, este pedig nagy erővel világít, amikor szükséges. Modern napeleme napfény hatására feltölti a benne levő akkumulátort. Jó hír, hogy borúsabb időben is képes töltődni, így ősszel-télen is jól használható. Ha a fényszenzor sötétedést érzékel, aktiválja a lámpát, ami mozgást követően egyből felkapcsolódik 30 másodpercre. Ha nem érzékel további mozgást 3 méteres körzetben, akkor automatikusan kialszik a fény.    02_11.jpg

Mekkora területet képes bevilágítani? 

A mozgásérzékelős LED lámpa 120°-os szögben, kb. 25 m2-nyi területet képes ellátni elegendő fénnyel. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy mostantól kocsibejáród, teraszod, kertkapud, melléképületeid is megfelelő világításhoz jutnak. 

03_17.jpg

Víz- és porálló, egész évben használható

Más fényforrásokkal szemben óriási előny, hogy a LED lámpát IP65-ös készülékházának köszönhetően minden évszakban, bármilyen időjárási körülmény esetén használhatod. Ellenáll az esőnek, a pornak, a hőnek és a fagynak egyaránt.  04_15.jpg

 Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

  • ház köré
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsok, alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáramlevel1_7.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól világít:

 

Csak két lépés, és Tiéd lehet a lámpa most egy pizza áráért!

Cseréld le Te is elavult, pislákoló fényű lámpáid új, napelemes világításokra! Innentől kezdve olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Ezt az otthonra és cégeknek is ajánlott találmányt most szenzációs 1.990 Ft-os áron érheted el blogunk egyéves születésnapi akciójában. Kövesd az alábbi lépéseket:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:    

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

18_1.jpg

süti beállítások módosítása