Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósok: így nem fagy le többé a szélvédő reggelente

Ügyes trükk a közelgő jegesedés ellen - minden kocsiba ajánlott

2020. november 06. - naptermeke

Közelegnek a mínuszok, ezzel készítsd fel autódat!

Lassan vége a tavaszias ősznek, rövid időn belül jönnek az éjszakai, hajnali fagyok, melyek kegyetlenül meg tudják keseríteni az autósok életét. A szélvédők rettentően le tudnak jegesedni, amit aztán sokszor csak fáradságos jégkaparással lehet eltávolítani. A különféle jégkaparók és kefék meg is karcolhatják az üveget, a jégoldók pedig sokszor visszafagyhatnak, rövid ideig nyújtanak megnyugvást. szelvedo10.jpg

Ismerős ez a dermesztő látvány? Mutatjuk, hogyan tartsd tisztán szélvédődet!

Lefagyott szélvédővel közlekedni azonban rendkívül balesetveszélyes, mivel nagyban akadályozza a kilátást, ráadásul a rendőr is büntethet érte. Kerüld el a vesződségeket, közlekedj biztonsággal! Egy ügyes találmánnyal megvédheted autód üvegét a dértől, hótól, jegesedéstől. 

Autós szélvédő takaró - mostantól mindig tiszta szélvédővel indulhatsz útnak!

Az autós szélvédő takaróval hatékonyan veheted fel a harcot a közelgő fagyokkal szemben. Ez a könnyen használható, villámgyors megoldás segít elkerülni a zavaró lefagyást. Képzeld el, mennyi időt és energiát spórolhatsz meg, hogy mostantól nem kell idegőrlő jégkaparással kezdened a napot! Este felrakod, reggel lehúzod, és már indulhatsz is - ilyen egyszerű!
blog1.gif

Hogyan kell felhelyezni?

A takarót vákuumos gumitappancsaival biztonságosan rögzítheted üveged belső felére, így garantáltan nem fújja el a szél, nem fogják ellopni. Télen a sötét oldalával kifelé ajánlott felhelyezni. A takaró speciális alumínium rétege megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használnod: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart!

poszt02_1.jpg

Bármilyen autóra alkalmas

A takaró 146x70 cm-es méretű, így elég nagy ahhoz, hogy a legtöbb személyautó szélvédőjét remekül be tudja fedni. Használatot követően kisméretűre összehajtható, prímán elfér az ülés alatt, kesztyűtartóban, csomagtartóban egyaránt. 

Nagy előnye, hogy nemcsak télen, hanem nyáron is használható: ilyenkor a szürke oldalával kifelé kitűnően véd a hőtől, a nap erős sugaraitól.    poszt04.jpg

Előtte - utána: a takaróval makulátlan maradhat szélvédőd

A szélvédő takaró előnyei:

- megbízható védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- nem kell többé kefékkel, jégkaparókkal szenvedned
- gyorsan, biztonságosan használhatod
- könnyen felhelyezheted, leveheted
- használatot követően kis helyre el tudod tenni 
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézetű
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
- most fantasztikus bevezető akcióban érheted el

14_12.jpg

Most mindössze 1.990 Ft-ért elérheted, ne maradj le!

Számolj le a jegesedéssel, kíméld meg magad az időrabló takarítástól! Hogy segítsünk felkészülni a hamarosan beköszöntő fagyokra, a szélvédő takarót őszi bevezető akciónk keretében mindössze 1.990 Ft-ért érheted el.

Kattints az alábbi linkre vagy képre, rendeld meg most, és néhány napon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

5_5.jpg

Az otthoni késélezés trükkjei - pár húzás és borotvaélessé teheted késeid, ollóid, szerszámaid!

3 fokozatú gyémántbevonatos késélező - bemutatjuk az élezők legújabb generációját!

Bizonyára Te is használtál már hagyományos élezőket, azonban az eredmény valószínűleg nem olyan lett, amire számítottál. Nem véletlen: a régi típusú élezők nem minden késhez jók, sok esetben akár kárt is tehetnek a pengében. 

Ezt ismerték fel ügyes mérnökök, akik a gyémánt, wolfram és kerámia segítségét hívva megalkották a legújabb 3 fázisú késélezőt. Mostantól biztonságosan, pillanatok alatt élezhetsz meg bármilyen kést, bicskát, bárdot, tőrt, ollót vagy éllel bíró szerszámot. Mindezt különösebb kézügyesség vagy szakértelem nélkül!

08_20.jpg

A megszokott 1 helyett itt 3 féle különleges csiszolóréteg áll rendelkezésre, melyek más-más jótékony hatást fejtenek ki a vágóeszközre. 

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét, ezáltal ellenállóbb lesz a karcolásokkal szemben is. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni? Mi sem egyszerűbb!

A késélezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Helyezd el egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másikkal húzd át a késeket a kiválasztott fázison magad felé, enyhén lenyomva, kb. 4-5 alkalommal, míg el nem éred a kívánt hatást. A legjobb eredményhez ajánlott sorban végigmenni az egyes fázisokon, a gyémántbevonattól kezdve a kerámia csiszolóig. Ha végeztél, öblítsd le és töröld meg a kést, illetve szórd ki a felesleget az élezőfejből, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

12.gif

Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik a biztonságos használatról. Otthoni, céges, kifőzdei felhasználásra is ajánlott találmány. Rendkívül erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje akár egy életen át szolgálhatja késeid, bicskáid, ollóid, szerszámaid kifogástalan élességét. 

Bemutató videó - figyeld, mennyire jó és könnyű vele élezni:

Legyenek mindig éles késeid! A 3 fázisú késélező most csak 3.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Felejtsd el a tompa, kicsorbult eszközöket! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a tévéből: villámgyorsan vághatsz, apríthatsz, szeletelhetsz, hámozhatsz bármit!

Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány.

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai ajánlatokról, exkluzív akciókról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_4.jpg

süti beállítások módosítása