Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az esős idő, balesetet okozhat a párás visszapillantó

Egy furfangos megoldással vízhatlanná teheted tükrödet. 

2020. október 13. - naptermeke

Beköszöntött az esős évszak, egyre több a baleset

A hosszúra nyúlt indián nyár után itt az esős időjárás, ami számos baleset forrása lehet az utakon. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a szélvédők letakarítása mellett a visszapillantó tükrök tisztántartása is létfontosságú. Ha nem látsz körbe megfelelően, az többszörösére növelheti egy karambol kockázatát. Ha a tükröd esős, párás, akkor pl. sávváltáskor, kanyarodáskor, előzéskor, tolatáskor hamar megtörténhet a baj. 

folia1.jpg
Ne kockáztasd, hogy nedves visszapillantóval közlekedsz! Ronggyal való maszatolás helyett ismerj meg egy tartós, hatékony megoldást tükröd tisztántartására!

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - tökéletes kilátás esős, párás időben is!

A vízlepergető visszapillantó fóliával teljesen vízhatlanná teheted tükrödet. Jöhet esős, párás időjárás, akkor is nagyszerűen láthatsz mindent, megfelelően észlelheted a körülötted közlekedőket. 

poszt05_1.jpg

Mi a titka?

A fólia egy speciális nanotechnológiás védőpajzsot képez tükrödön, amin az esőcseppek egyszerűen képtelenek lesznek megtapadni, valósággal legördülnek róla. Ez a 100%-ig páramentes réteg nem színezi a látóteret, nem torzítja a képet, remekül fogsz vele látni mindent egész úton. 

033.gif

Sokszor zavar a mögötted közlekedők fényszóróinak visszaverődése? A fóliával ezt is csökkentheted, ráadásul tükröd a por és a karcok ellen is védve lesz. 

14.5 x 10 cm mérettel rendelkezik, bármilyen személyautóra elegendő, ollóval méretre is szabható. A tükörfűtéssel rendelkező típusokon kívül mindenhol használható.  

elotte-utana-folia.jpg

Előtte-utána: a fóliával kristálytiszta képet kaphatsz

Hogyan kell használni? 

A fóliát néhány mozdulattal, szaktudás nélkül felhelyezheted a tükörre. Csak tisztítsd meg alaposan, vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 

Profi tipp: ha az oldalsó ablakokra is raksz 1-1 fóliát, akkor nagyobb eső esetén is jól ki fogsz látni a tükörre: 

06_18.jpg

A vízlepergető fóliával használattól és időjárástól függően kb. 6 hónapig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Ezután könnyedén cserélheted, nyom nélkül eltávolítható.

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Készülj fel most az esős időszakra: féláras akció!

Gondoskodj a megfelelő kilátásról ősszel és télen! Ha Te is szeretnél mindig jól látni útközben és elkerülnéd a baleseteket, ez a vízlepergető fólia hatalmas segítséget nyújthat számodra. Ha mindig is zavart visszapillantód nedvesedése, párásodása, itt a remek alkalom, hogy tegyél ellene!

Most minden csomagban 2 db fóliát kapsz féláras kedvezménnyel a készlet erejéig, így a bal és a jobb tükröt is vízhatlanná teheted. Ha az oldalsó ablakaid egy részét is szeretnéd vízlepergetővé tenni, akkor érdemes 2 csomagot rendelned. Kattints az alábbi linkre vagy képre, add le megrendelésed itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

13_9.jpg

süti beállítások módosítása