Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 gyakori ok, amitől görbék lehetnek lábujjaid

Erről tudnod kell: mutatjuk az okokat és egy ügyes trükköt a ferdeség ellen.

2020. október 07. - naptermeke

Sajgó bütyöktől, ferde lábujjaktól szenvedsz?

Téged is zavar, hogy ferdén állnak a lábujjaid? Folyton kidörzsöli a cipő a lábad? Hazánkban is nagyon sokakat kínoz a bütyök és a kalapácsujj betegség. Előbbinél a nagylábujj alappercének kinövéséről, utóbbinál rendszerint a 2. és 3. lábujj deformációjáról beszélhetünk.

labujj-1.jpg

A ferde lábujjak amellett, hogy rontják a külsőt, súlyos mozgásszervi elváltozáshoz vezethetnek, amit már csak fájdalmas műtét és keserves rehabilitáció árán lehet korrigálni. Tegyél most a szép egészséges lábakért! Cikkünkben bemutatjuk a ferde lábujjak leggyakoribb okait és egy hatékony megoldást rájuk!

3 fő ok, ami a görbe lábujjakért, bütyökért felel

1. Túl szűk, nem megfelelő cipők viselése

Te is szívesen hordasz magas sarkú cipőket? Bármennyire is csinosak az ilyen lábbelik, a lábujjakra kegyetlen hatással tudnak lenni, valóssággal összenyomják az ujjakat. Rendszeres viselésükkel már rövidtávon is látványos elváltozásokat tudnak okozni. Az uraknak is vigyázniuk kell: egy nem megfelelően megválasztott méretű vagy formájú cipő az ő lábujjaikat is könnyen elferdítheti. 

labujj-2.jpg2. Lúdtalp

Lúdtalp esetén a láb harántboltozata lesüllyed, ezáltal változik a súlyelosztás. Emiatt nagyobb teher esik a lábujjakra, ami ferdeséghez vezethet. Gyakran fájdalmas gyulladás is felléphet, ami teljesen megnehezíti a járást.  

3. Örökletes tényezők 

Kutatások szerint örökletes tényezők is közrejátszhatnak a bütyök és a kalapácsujj kialakulásában. Bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is elősegíthetik a deformáció létrejöttét.   

Ne hagyd, hogy visszafordíthatatlan görbeség jöjjön létre ujjaidban! Ismerd meg az ortopédusok segítségével kifejlesztett lábujj távtartót és állítsd vissza lábujjaidat természetes helyzetükbe! 

Toe Corrector lábujj távtartó - rövid időn belül segít kiegyenesíteni a lábujjakat!

A rendkívül puha szilikonból készült Toe Corrector lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról, már néhány hét alatt látható változást érhetsz el. Mindezt otthon, pihenés, alvás vagy akár munka közben!

lab3_2.jpg

Hogyan működik?

A Toe Corrector 5 gyűrűje mindegyik lábujjadat elválasztja és természetes helyzetébe kényszeríti. Ezáltal az ujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. Csökken a kidörzsölés kockázata, a fájdalom is fokozatosan enyhül. Azt fogod észrevenni, hogy könnyebb lesz a járás, stabilabb lesz az egyensúlyod, ráadásul a testtartásod is javul. toe-corrector4_1.jpg

Egyszerűen használható

A Toe Correctort pillanatok alatt felveheted: csak húzd fel az ujjaidra egyesével és máris elkezdi jótékony hatását. Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas. 

labujj2_2.gif

Kiknek ajánlott a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó?

- mindenkinek, akik rövid úton szeretnék megelőzni a lábfájdalmakat
- akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladást
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni
- akik szeretnének javítani lábaik szépségén
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak, sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek (pl. boltosok, fodrászok, takarítók, pincérek)
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

4_4.jpg

Számolj le most a görbeséggel, fájdalmakkal! AKCIÓ: 2 db/csomag, zseni áron!

Legyenek mindig szép lábujjaid a Toe Correctorral! A korábban kuszán álló lábujjaid visszanyerhetik eredeti helyzetüket, megszűnhet fájdalom. Mostantól mindig magabiztosan járhatsz nyitott cipőkben is, visszakaphatod a szabad mozgás örömét. 

Most minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz zseniális árelőnnyel, így bal és jobb lábadon is használhatod egyszerre.

Nyomj az alábbi linkre vagy képre és 2 munkanapon belül postázzuk ezt a hatékony találmányt: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 61_5.jpg

süti beállítások módosítása