Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Fáj a térded? Alig bírod kinyújtani lábaidat?

Itt a zseniális, rugós térdszorító: csökkenti a fájdalmat, megkönnyíti a mozgást

2020. szeptember 29. - naptermeke

Neked is sajognak a térdeid? Nehézkes a járás, guggolás?

A térdfájás az egyik leggyakoribb panasz, melynek számos oka lehet. Sok esetben húzódás, rándulás, fokozott megterhelés áll a háttérben. Az állandósuló fájdalom nemcsak az időseket, hanem a fiatalabb korosztályt is fenyegeti. 

terd1.jpg

Mivel a térd egy rendkívül összetett testrész, ezért többféle fájdalom is létrejöhet. A görcsös, szúró érzés jelentkezhet a térd belső oldalán, guggoláskor, hajlításkor, lépcsőzés vagy futás közben. 

Bármelyik is lép fel nálad, az kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat. Most bemutatunk egy zseniális újdonságot, mellyel megóvhatod térdeidet a sérüléstől, csökkentheted a fájdalmat és javíthatsz mozgásodon. 

Power Knee kompressziós térdrögzítő: különleges támasztó rugókkal a könnyebb mozgásért

A Power Knee a térdrögzítők új generációját képviseli. Ez a különleges találmány megtámasztja a térdet, csökkenti a ránehezedő terhelést. Már első használatkor azt fogod érezni, hogy mozgásod könnyebb lesz, a fájdalom fokozatosan enyhül. Megelőzésre, valamint már kialakult sajgó, görcsös érzés enyhítésére is kiváló. 

12_14.jpg

Mi a titka?

A Power Knee-t nagyon puha szövettel és géllel látták el, mely maximális biztonságot nyújt lábaidnak. A térdrögzítőben 2 db speciális támasztó rugót is elrejtettek: ezek a támasztékok behajlított lábnál eltárolják, kinyújtva pedig felszabadítják az energiát, így könnyítve az mozgást. Olyan érzésed lesz, mintha végtagjaid szinte maguktól, megerőltetés nélkül mozognának! 

06_17.jpg

A Power Knee-vel serkentheted a vérkeringést, növelheted a mozgásteljesítményt, valamint a regenerációs időt is csökkentheted. 

Hogyan kell használni?

A Power Knee használata nagyon egyszerű: csak húzd fel a kívánt lábadra, és egyből érezheted jótékony hatását. Univerzális mérete, rugalmas anyaga révén minden lábra jól illeszkedik. Mivel lélegző, hálós résszel is ellátták, így nem kell aggódnod, hogy belefülled a lábad.  

Bemutató videó - nézd, milyen jó benne mozogni:

Kiknek ajánlott a Power Knee térdrögzítő?

- mindenkinek, akik fájó térdtől szenvednek
- akiknek húzódásuk, rándulásuk van
- időseknek, porckopásban szenvedőknek
- akiknek nehezükre esik leguggolni, felállni, lépcsőzni
- műtét után lábadozóknak
- sportolóknak, sokat mozgóknak, fizikai munkát végzőknek
- mindenkinek, akik szeretnék elkerülni a későbbi térdfájdalmakat

14_11.jpg

Mozogj Te is szabadon, fájdalmak nélkül!

Itt a remek alkalom, hogy leszámolj a térdfájdalmakkal! A Power Knee-vel egy tartós, könnyen használható térdrögzítőhöz jutsz. Ezzel a sokoldalú találmánnyal nemcsak a sportolás, hanem a mindennapi séta, lépcsőzés is könnyebb lesz.    

Nyomj az alábbi linkre és rendeld meg most a Power Knee térdrögzítőt szenzációs bevezető áron! 
Tipp: ha 2 db-ot rendelsz, mindkét lábadon használhatod egyszerre.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

50_3.jpg

süti beállítások módosítása