Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Sokat tusolsz a melegben? Így óvd bőröd a kiszáradástól!

Mágikus zuhanyfejjel selymes bőrt és hajat kapsz, egész tested felfrissül. 

2020. augusztus 26. - naptermeke

Te is sűrűn szoktál tusolni a hőségben? Gyakran kiszárad, ég a bőröd?

Hazánkban sok helyen klóros a víz, amire rengeteg ember bőre érzékenyen reagál. Ez még inkább igaz, ha a nagy meleg miatt sűrűbben kell zuhanyozni. Ha Te is szenvedsz viszketéstől, égő érzéstől, száraz bőrtől és hajtól vagy netán ekcémától, akkor itt az ideje, hogy megtisztítsd azt a vizet, amivel fürdesz!

zuhany3.jpg

A mágikus Wellness zuhanyfejjel egyszerűen megkímélheted bőrödet a klór káros hatásaitól és a baktériumoktól, ráadásul komoly vízmegtakarítást is elérhetsz! Tarts velünk és fedezd fel ezt a fantasztikus újdonságot!

Wellness zuhanyfej káprázatos tisztító hatással - óvja bőröd, energiával tölt fel! 

Bemutatjuk a világ első tusolófejét, melyet bőrkímélő golyócskákkal láttak el! A víz keresztülfolyik az ásványi kristálygolyók között és új életet ad bőrödnek! Ez a gyógyfürdőkből ismert technológia végre otthoni használatra is elérhető.

13_7.jpg

A Wellness zuhanyfej száraz bőrtől, kiporosodástól, pattanásoktól, ekcémától vagy hajhullástól szenvedőknek különösen ajánlott. Megszünteti a kiszáradást, javítja a vérkeringést, egész szervezeted energiával tölti fel. 

Mitől ilyen hatékony?

A Wellness zuhanyfejet háromféle bőrápoló golyócskával szerelték fel. Az anion kristálygolyók bőrápoló és frissítő hatásúak, a germánium golyócskák kiszűrik a szervezetre és bőrre káros klórt, a víztisztító kövek pedig eltávolítják a baktériumokat és a különféle szennyeződéseket. Ezzel a hármas hatással elérheted, hogy többé nem teszed ki bőrödet a klór káros hatásainak még gyakori tusolás esetén sem. 

12_10.jpg

Ezen a különleges zuhanyrózsán 240 apró lyukacskán keresztül áramlik a víz, hihetetlenül finom érzetet biztosítva számodra. Garantáljuk, hogy azonnal fel fogsz töltődni, miután kipróbálod: nincs több fáradtságérzet, egész tested felfrissül. Bőröd és hajad selymes, lágy tapintású lesz, elmúlik a viszketés, korpásodás és a hajhullás is.  

Bemutató videó - nézd, hogy áramlik a víz a golyócskákon keresztül:

Egyszerűen felszerelhető, vizet is segít spórolni

A zuhanyfejet bármilyen normál 2 cm átmérőjű zuhanycsőre felszerelheted. Csavard le a régit, tedd fel az újat és máris igazi wellness tusolót kapsz! 

wellness_3.gif

A mikro lyukacskáknak hála, akár 40% vízmegtakarítást is elérhetsz ezzel a zuhanyrózsával. Hogyan lehetséges ez? Ugyanannyi idő alatt sokkal kevesebb víz fogy vele, magát a vízsugarat pedig sokkal erősebbnek érzed, ha ilyen új tusolóra váltasz. 

Fantasztikus ár, kíméld bőröd egész évben! 

Éld át Te is otthonodban a semmihez sem fogható wellness élményt! Kíméld saját magad, gyermeked, párod bőrét egész évben ezzel a sokoldalú zuhanyfejjel! Előzd meg a bőrproblémákat, fürödj mindig tiszta vízzel úgy, hogy közben takarékoskodsz is!

A Wellness zuhanyfejet most szenzációs 3.990 Ft-os áron érheted el nálunk. Kattints az alábbi linkre vagy képre és add le rendelésed:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec02_2.jpg

 

süti beállítások módosítása