Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a hatékony fegyver a hangos horkolás ellen

Védd meg párkapcsolatod, egészséged ezzel a zseniális újdonsággal!

2020. augusztus 22. - naptermeke

Nálatok is van hangos horkoló? Mutatjuk a megoldást a nyugodt alvásért!

Elképesztő, de hazánkban minden második embert érint a horkolás. A zajos levegővétel a számos egészségügyi kockázat mellett, mint pl. a cukorbetegség, a magas vérnyomás és az infarktus lehetősége, a párkapcsolatra is nagyon komoly veszéllyel van.

hork3.jpg

Így volt ezzel raktárosunk, László is, akinek felesége már külön szeretett volna aludni a zavaró éjjeli lárma miatt. Azonban a különalvás sokszor elhidegüléssel, a házasság megromlásával járhat, ezért egyből javasoltuk kollégánknak újonnan érkezett horkolásgátló termékünket, hogy vigye haza és próbálja ki.  

László az első este le is tesztelte az újdonságot, és elképesztő eredményről számolt be: a korábbinál sokkal csendesebben tudott aludni, feleségének nem kellett végre egész éjjel oldalba böknie, rázogatnia őt, hogy hagyja abba a horkolást. Mindketten nyugodtan pihenhettek, feltöltődve indíthatták a napot. 

Ismerd meg Te is ezt a hatékony találmányt, és óvd meg egészséged, párkapcsolatod!

Horkolásgátló állpánt - segít helyesen venni a levegőt alvás közben!

Az amerikai szakemberek segítségével megalkotott horkolásgátló állpánttal szinte teljesen megfékezheted az éjszakai zajos levegővételt. Ezzel a kényelmes, puha anyagból készült megoldással már napokon belül jelentősen csökkentheted a horkolás mértékét és hangerejét.

50.gif

Mivel segít helyesen, az orron át venni a levegőt, ennek köszönhetően eltűnnek az ún. mikroébredések, a teljes alvásidő alatt mélyen és csendesen tudsz pihenni. 

Mitől ilyen hatékony?

Ez a különleges állpánt a horkolás fő okát szünteti meg: mivel alvás közben elernyed a szájpadlás és a gége, elzárhatja a légutat, ennek a rezgése okozza a jellegzetes horkoló hangot. Ilyenkor bizonyos esetekben oxigénhiány is felléphet, ami hosszútávon súlyos betegségeket (stroke, infarktus) okozhat. Az állpánt ezt küszöböli ki azzal, hogy finoman megtámasztja álladat, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját. Ez azt eredményezi, hogy a teljes alvásidő alatt helyesen, zajtalanul fogod venni a levegőt.
 oldal5.jpg

A pántot úgy alakították ki, hogy egész éjjel kényelmesen viselhesd. Lehet benne beszélgetni, inni, nem akadályoz semmiben. Csak vedd fel alvás előtt és már az első éjszaka megtapasztalhatod jótékony hatását.

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rövid idő alatt megállíthatod a horkolást
- teljesen lecsökkentheted az alvás közbeni zajokat
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- növelheted az oxigénellátást
- csökkentheted a magas vérnyomás kockázatát
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet
- többé nem kell külön aludnod párodtól, megmaradhat az intimitás
- a környezetedben lévőket sem fogod zavarni mostantól hortyogásoddal

oldal8_3.jpg

Képzeld csak el, milyen nagyszerű érzés lesz, hogy többé nem kell ébresztgetnie kedvesednek, hogy abbahagyd a horkolást. Te és közvetlen környezeted is csendesen tud pihenni. A sokkal mélyebb alvás miatt reggel frissen, energiával telve indíthatod a napot. Az egész közérzeted jobb lesz, mely az élet egész területére pozitívan hat majd.

Élvezd Te is a nyugodt, csendes éjszakákat!

Ne hagyd, hogy megkeserítse mindennapjaidat a horkolás! Mostantól egyszerűen, kockázatok nélkül számolhatsz le a veszélyekkel: egészséged, házasságod is megmentheted, garantáltan nyugodtan telnek majd éjszakák. 

hölgyek és urak számára is ajánlott horkolásgátló állpántot szenzációs áron, mindössze 3.490 Ft-ért érheted el blogunkon keresztül. Nyomj az alábbi linkre vagy képre, rendeld meg most és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

oldal9_4.jpg

 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz.

Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása