Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ferdén állnak a lábujjaid? Itt a módszer, ami kiegyenesíti őket

Zseniális megoldás bütyök és kalapácsujj ellen

2020. augusztus 19. - naptermeke

Téged is görbe lábujjak kínoznak? Itt egy zseni találmány ellene!

Csaknem minden harmadik ember szenved hazánkban ferdén álló lábujjaktól. A bütyök és kalapácsujj népbetegség Magyarországon. Ugyan legtöbbször a nőket érinti, de egyre több férfinál is kialakulnak a csálé lábujjak. 

lab5.jpg

Ha nem kezeljük időben, fájdalmas, szűnni nem akaró gyulladás, vér- és vízhólyag is kísérheti. Nem beszélve az esztétikai hátrányokról, melyet a kuszán álló ujjak okoznak. Sokan emiatt nem szívesen hordanak nyitott cipőket még a mostani kánikulában sem. 

03_12.jpg

Ne várd meg, míg helyrehozhatatlan deformáció jön létre! Elhoztunk neked egy bárki számára egyszerűen használható találmányt, mellyel akár hetek alatt jól látható pozitív változást érhetsz el. 

Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó - kiigazítja a ferde ujjakat!

Az ortopédusok segítségével megalkotott Toe Corrector lábujj távtartó fájdalmak nélkül, rövid időn belül segít megfékezni a görbeséget. Ez a rendkívül puha, rugalmas szilikonból készült eszköz már hazánkban is több ezer embernek állította meg a bütyök vagy a kalapácsujj kialakulását.

lab6.jpg

A már kezdődő deformáció ellen is nagyon hasznos: alig néhány hetes használat után folyamatos, látványos javulás érhető el vele. Enyhül a fájdalom, megszűnik a kidörzsölés, az ujjak elkezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. 

A Toe Corrector viselésével az egész mozgáskoordináció javul: mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, ezért javítja a testtartást, sokkal szebb lesz tőle a járás. 

Mi a titka?

A Toe Corrector távtartó elválasztja és természetes helyzetbe kényszeríti mind az 5 lábujjat. Ennek köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy lábujjaid napról-napra egyenesednek ki. Rendszeres viselésével megszüntetheted a kellemetlen gyulladásokat, bőrkeményedéseket, hólyagokat.
 
 labujj2_1.gif

Felvenni csak pár másodpercig tart: a nagylábujjadtól kezdve húzd fel egyesével mindegyik ujjadra a távtartót. Mindkét lábra alkalmas, cipő alatt, zokniban, harisnyában is komfortosan viselheted akár egész nap. Pihenés, sportolás vagy munka közben is ideális: egy idő után szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van! Mivel univerzális a mérete, ezért nők és férfiak egyaránt használhatják. 

lab50_1.jpg

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- mindenkinek, akik görbe lábujjaktól, kalapácsujjtól, bütyöktől szenvednek
- akik szeretnék megelőzni a lábujjak fájdalmas betegségeit
- aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- akik javítani szeretnének testtartásukon

Fantasztikus ár, 2 db távtartó minden csomagban!

Tudtad, hogy az előrehaladott elváltozásokat már csak fájdalmas műtéttel lehet korrigálni? Tegyél most lábaid szépségéért és egészségéért a Toe Correctorral!

Ezt a hatékony eszközt most fantasztikus 3.990 Ft-os áron érheted el, 2 db-os csomagban. Így bal és jobb lábadon is viselheted egyszerre. Nyomj az alábbi linkre vagy képre, add le rendelésed most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

lab3_1.jpg

 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fergeteges ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Gyémántbevonatos késélező - élezi, csiszolja és polírozza késeid!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid visszakaphatják régi élüket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz.

Mondj búcsút a kopott, kicsorbult pengéknek: a 3 fázisú technológia szavatolja, hogy késeid újra precízen vágjanak és megőrizzék tartósságukat.  

Ezzel a csúszásmentes, strapabíró késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Tedd könnyebbé életed, rendeld meg fantasztikus 3.490 Ft-os bevezető áron a gyémántbevonatos késélezőt az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Brutális nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása