Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Leesett az állunk ettől a késélezőtől

Pár húzás és borotvaéles lesz vele késed, bicskád, bárdod vagy ollód.

2020. augusztus 17. - naptermeke

Új késélezőt teszteltünk - magunk is meglepődtünk, mennyire hatékony

A Nap Terméke blogon folyamatosan igyekszünk bemutatni az új vívmányokat. Tudni kell, hogy mikor megérkezik a raktárunkba egy termék, azt minden esetben alapos tesztelésnek vetjük alá. Nem volt ez másként a gyémántbevonatos késélezővel sem. Lássuk, mire képes ez a különleges elnevezésű találmány!14_9.jpg

A késélezőt kb. egy hétig nyüstöltük és maximálisan felülmúlta várakozásainkat. Sokféle vágóeszközzel kipróbáltuk, mindegyiknek nagymértékben megjavította az élét, sőt, maga a penge is megújult, visszanyerte régi fényét. Az élezés után bárdunk a papírlapot immár könnyedén szelte, konyhai késünk a paradicsomot vágta fel egy mozdulattal:

keselezo12.jpg

keselezo13.jpg

Elmondhatjuk, hogy a gyémántbevonatos késélezőt maximális biztonsággal tudtuk használni, az élezőfeje pedig jottányit sem kopott a teszt alatt. Igazán masszív és tartós a felépítése, éppen ezért otthonra és kifőzdei, éttermi használatra is ajánljuk. 

Nézzük meg, mitől ilyen hatékony és hogyan kell vele élezni!

A késélező egy ún. 3 fázisú technológiát kapott, mellyel a hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben és gyorsabban képes élezni. 

Mi is ez a 3 fázis?

Az első fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg felel azért, hogy a pengén levő apró egyenetlenségek, repedések kellően kisimuljanak. A második wolfram-acél fázis ennél durvább élezést biztosít: ekkor nyeri el a penge az ideális "V" formát. Az utolsó fázisban a finom kerámiaréteg fényessé és ellenállóvá varázsolja a pengét a lehető legtartósabb használathoz. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni?

Helyezd el a késélezőt egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a kést magad felé a kiválasztott fázison, kb. 5 alkalommal. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Ezután öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt, és már használatba is veheted a tökéletesen éles, megújult eszközödet!

06_15.jpg

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult, borotvaéles eszközeiddel!

Bemutató videó - ilyen könnyű vele az élezés: 

Most mindössze 3.490 Ft-os bevezető áron!

A gyémántbevonatos késélezővel nyugdíjazhatod régi, haszontalan élezőidet. Tesztünk során remekül helytállt, így bátran ajánljuk bármelyik háztartásba, konyhába. Felejtsd el a tompa, kicsorbult eszközöket és könnyítsd meg vele életed!

Hogy még teljesebb legyen az öröm, most szenzációs 3.490 Ft-os áron érheted el ezt az újdonságot az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html07.jpg

 

 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Clean Stove tűzhelyvédő fólia - tapadásmentes burkolattal nincs több kosz és karc

A Clean Stove tűzhelyvédő fóliával megóvhatod tűzhelyed ragyogását és állagát. Mostantól fröccsenhet rá bármilyen szósz, zsiradék, szóródhat ki fűszer vagy egyéb hozzávaló, azt pillanatok alatt, egy mozdulattal letörölheted vagy leöblítheted róla. 
 08_15.jpgA Clean Stove-ot bármilyen gáztűzhelyre vagy rezsóra könnyedén ráteheted: 27x27 cm-es méretű, 0,2 mm vastagságú, tetszőlegesen méretre szabható. Mivel rendkívül tartós, így többször is felhasználható: használattól és főzési gyakoriságtól függően hosszú hónapokon át védi tűzhelyed. 

Fantasztikus nyári akció: most minden csomagban 4 db Clean Stove fóliát találsz összesen 1.890 Ft-os áron, így egész tűzhelyed védelmet élvezhet. Kattints az alábbi linkre vagy képre, és napokon belül kiszállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása