Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Görbén állnak a lábujjaid? Így egyenesítheted ki őket!

Itt egy egyszerű módszer, hogy szép lábaid legyenek nyáron.

2020. augusztus 06. - naptermeke

Ferdén állnak a lábujjaid? Nem szívesen hordasz nyitott cipőket?

A görbe lábujjak igazi népbetegségnek számítanak itthon, csaknem minden harmadik ember szenved tőlük. Egyrészt rendkívüli fájdalmakat tudnak okozni, ráadásul nem is túl esztétikusak a ferdén álló ujjak. Éppen ezért sokan nem szívesen hordanak nyitott cipőket. Pedig pont most lenne a legjobb ideje a szandálok, papucsok és egyéb könnyű nyári lábbelik viselésének... 

toecorrector.jpg

Ha neked sem állnak egyenesen lábujjaid, itt az alkalom, hogy tegyél a szép és egészséges lábakért! Egy ügyes módszerrel néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el. 

Toe Corrector lábujj távtartó - segít kiegyenesíteni a lábujjakat, mérsékli a bütyköt

 A Toe Corrector egy ortopédusok által megalkotott lábujj távtartó, mely segít az ujjakat fokozatosan visszaállítani természetes helyzetükbe. Mindezt teljesen fájdalommentesen, akár egész napos komfortos viselés mellett. Olyannyira kényelmes, puha anyagból készült, hogy egy idő után szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Mindennapi tevékenység, így munka, pihenés, sportolás közben is bátran viselheted - lábujjaid folyamatosan visszanyerik vele normál pozíciójukat. 

61_3.jpg

Hogyan működik?

A Toe Corrector mind az 5 lábujjat képes egyenesbe állítani: csak húzd fel az ujjaidra egyesével, és máris elkezdi jótékony hatását. A távtartó az ujjakat eredeti helyzetükbe kényszeríti, ezáltal segít megszüntetni a görbeséget. Kalapácsujj és bütyök ellen is alkalmas, mérsékli a deformációt, megszünteti a kidörzsölést és a fájdalmakat. 

07_5.gif

A testtartásra is nagyszerűen hat: mivel javítja az egyensúlyt, járásod stabil és egyenes lesz, külsődet magabiztossá teszi. Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas. 

toe4.jpg

A Toe Correctorral akár heteken belül érezhetően csökkentheted a deformációt. Gondolj bele, milyen remek érzés lesz, hogy többé nem kell rejtegetned ferdén álló lábujjaidat. Bátran hordhatsz nyitott cipőket, papucsot és szandált. 

Kiknek ajánlott a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó?

- mindenkinek, akik szeretnék megelőzni a lábfájdalmakat
- akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladást
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak, állómunkát végzőknek
- akiknek gyakran kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

16_8.jpg

Most 2 db/csomag, zseni áron!

Legyenek mindig szép lábujjaid a Toe Correctorral! Most minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz, így bal és jobb lábadon is használhatod egyszerre. Nyomj az alábbi linkre vagy képre, és 2 napon belül postázzuk ezt a hatékony találmányt: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

11_9.jpg

 ___________________________________________________ 

További ajánlataink a "Nap Termékei" közül:

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Horkolásgátló állpánt - azonnali fegyver a horkolás ellen

A horkolásgátló állpánttal gyorsan, egyszerűen és fájdalom nélkül számolhatsz le a hangos horkolással. Annyit kell tenned, hogy felveszed lefekvés előtt, és már első alkalommal megtapasztalhatod áldásos hatását. Az éjszakai hangos levegővétel fokozatosan lecsendesül, Te és kedvesed is sokkal jobban fogtok aludni, kipihentebben ébredhettek. 

fejlec.jpg

Ne szenvedj többé a horkolástól! Akár saját magadnak, akár kedvesednek van szüksége rá, ez a horkolásgátló állpánt nagyszerű szolgálatot tesz. Már néhány hét folyamatos éjszakai használattal minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat. 

Tegyél most Te is a jobb életminőségért, rendeld meg a horkolásgátló állpántot szenzációs áron az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, 1.990 Ft/db!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Használd az alábbi megrendelő linket és rendeld meg a LED lámpát mindössze 1.990 Ft-os darabáron: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása