Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Megérkeztek a legmenőbb nyári akciós termékek

Hasznos cuccok hőség ellen, öntözéshez, grillezéshez

2020. július 31. - naptermeke

Szuper nyári kedvezményekkel várunk Téged is a tomboló nyárban

Napok óta tart az igazi nyári kánikula, az előrejelzések szerint maradni is fog a meleg az elkövetkező időszakban. Úgy döntöttünk, elhozzuk számodra a legnépszerűbb akciós termékeket, hogy elviselhetővé tegyük a forró napokat.

nyar.jpg

Válogass az alábbi kihagyhatatlan ajánlatok közül, és élj a fantasztikus kedvezményekkel! 

Super Cool Box léghűtő - szenzációs mini klíma a tikkasztó hőség ellen

A Super Cool Box léghűtővel akár több fokkal is lehűtheted közvetlen környezeted. Forró levegőt keringető ventilátorok és drága légkondik helyett tökéletes megoldás szobába, irodákba, üzemekbe egyaránt.

2_3.jpg

Hogyan működik?

A léghűtő beszívja a meleg levegőt, a beletöltött hideg vizet kellemesen hűvös vízpárává alakítja, melyet beépített ventilátora segít eloszlatni a levegőben. Ezzel az egyedülálló vízhűtő technológiával úgy érezheted magad, mintha egy frissítő oázisban lennél! A fullasztó, száraz levegő helyét friss, enyhén párás fuvallat veszi át. A mellékelt USB kábellel takarékosan üzemeltethető. 

coolbox2_1.gif

Szenzációs ár, gyors szállítás!

Hűsítsd Te is magad egyszerűen a Super Cool Box-szal! Ez az otthonra, utazáshoz, cégeknek is ajánlott találmány most 4.990 Ft-ért lehet a tiéd az alábbi linken. Megrendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül feladjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

cool2_3.jpg

Frissítő párakapu - hűsítő vízlepel kertbe, teraszra, most csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval szabadtéren akár 10 fokot is hűthetsz hőmérsékleten. A strandokról, fesztiválokról, közterekről már ismerős eszköz most végre otthoni használatra is elérhető. 

html-fejlec.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A párakapu hűvös, finom vízleplet állít elő. Mindössze egy nyomás alatt levő csap kell hozzá és 10 fúvókája elképesztően apróra porlasztja a vizet: hatékonyan hűt, ugyanakkor nem áztat el. Pihenj alatta és még a legperzselőbb forróságban sem fogsz hőgutát kapni. 10 méter hosszú csövét szükség esetén tovább bővítheted. 

Rendkívül egyszerűen beüzemelhető, takarékos eszköz, vízfogyasztása alig 2 liter/óra fúvókánként.  

ezgif_com-video-to-gif_4.gif

Mondj búcsút az elviselhetetlen melegnek!

Képzeld el, hogy egy tűzforró nyári napon végre hazaérsz, és kényelmesen elhelyezkedsz a párakapu hűs vízpermetje alatt: többé nem fog zavarni az embert próbáló hőség. Egész családod, barátaid is imádni fogják! A minden alkatrészt tartalmazó teljes párakapu csomagot brutális akcióban 1.990 Ft-ért érheted el ide kattintva:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

  p_irakapu_dekor_05_2.jpg

XHose 60 m hosszú locsolócső - álom vele az öntözés, kocsimosás!

Nyáron növényeid számára létfontosságú, hogy elegendő nedvességhez jussanak. Az XHose locsolócsővel biztosíthatod számukra a megfelelő öntözést. Ezzel a 60 m hosszú, hihetetlenül erős csővel gyerekjáték a locsolás, kocsimosás. 

xhose-8_1.jpg

Mitől ilyen különleges?

Amint megnyitod a csapot, az XHose hosszának háromszorosára képes tágulni. Használat után automatikusan összezsugorodik eredeti méretére. Sőt, különleges anyaga révén a hagyományos csövekkel ellentétben soha nem törik meg vagy gubancolódik össze. Az XHose-zal nem fogsz többé elfáradni, az egész udvaron szabadon mozoghatsz, nem akadsz bele semmibe. 

xhoseblog_1.gif

Zseni ár, GRÁTISZ szórófej!

Rendeld meg az XHose 60 m-es locsolócsövet óriási kedvezménnyel, és egy hasznos multifunkciós szórófejjel is megajándékozunk! A szórófejjel állítható fokozattal öntözheted növényeidet vagy tisztíthatod meg autódat, kerti bútoraidat: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 xhose-fekete_3.jpg

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - egyszerűvé teszi a grillsütést, most csak 1.990 Ft/2 db!

Remek program nyáron a grillezés, azonban a rácsos sütés sokszor nehézségekbe ütközik: lehullhat a parázsra az étel, emellett odaéghetnek, letapadhatnak a fogások. Nem beszélve a fárasztó takarításról: az odaragadt ételmaradékot kész rémálom lemosni. 

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal mától egyszerűvé teheted a sütést. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. A teflonbevonatú, üvegszálas réteg szavatolja, hogy többé ne égjen oda semmi, továbbá a finom szaft se vesszen kárba! 100%-ig biztonságos, minden egészségügyi szabványnak megfelelő alátét. 

5_3.jpg

Hogyan kell használni? 

A BBQ sütőlap használata gyerekjáték: egyszerűen helyezd rá a lapot a grillrácsra, majd pakold fel a kívánt ételeket, és már indulhat is a sütés! Tehetsz rá bármilyen húst, zöldséget, sajtot, emellett tojás vagy lepény elkészítésére is nagyszerű. 

grill111.gif

Őrült nyári leárazás, 2 db-os akció!

A BBQ grill lapon készült ételekkel családod minden tagját, barátaidat is lenyűgözheted. A ropogósra sült, zamatos fogások után garantáltan megnyalja mindenki a tíz ujját! A sütőlapot most 2 db-os csomagban, mindössze 1.990 Ft-ért rendelheted meg ide kattintva: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec3_1.jpg

süti beállítások módosítása